Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


poklon, dan zaljubljenih

Poklon za nju za Dan zaljubljenih

13. 02. 2023.

Predstavljamo vam nove brendove u N Fashion prodavnici među kojima možete odabrati poklon za nju za Dan zaljubljenih. Isprobavanje novih stvari je uvek uzbudljivo, posebno kada su te stvari korisne. 

U N Fashion prodavnici se uvek trudimo da uvodimo nove brendove i tako osiguravamo raznovrsnost ponude. U svetu postoji na hiljade modnih brendova, a mi pažljivo osluškujemo potrebe i u skladu s tim uvodimo nove brendove u ponudu.
 

Zašto je važan Dan zaljubljenih?


Praznici poput ovog zaista jesu važni jer praznici podsećaju na neke važne istorijske događaje ili na neke važne datume. Bilo kako bilo, obeležava se nešto važno u svim delovima sveta, što ima svoju težinu i značaj. 

Ne tako duga tradicija obeležavanja Dana zaljubljenih u našoj zemlji, podseća na važnost ljubavi, ali ljubavi svih vrsta, od zaljubljenosti sve do ljubavi, jer se one veoma razlikuju. Bilo da ste zaljubljeni ili gajite ljubav prema vama dragim ljudima, ne zaboravite, Dan zaljubljenih je već sledeće nedelje i kao i svaki put, traganje za poklonom može biti naporno. Zato mi imamo rešenje - birajte poklon koji će biti koristan voljenoj osobi, a ženska obuća je uvek korisna, posebno kada je od luksuznih brendova. 

Luksuzni modni brend Aigner


Minhen - mesto rođenja brenda Aigner, ali i mesto na kojem možete provesti Dan zaljubljenih. Neko se odlučuje za putovanja, a neko za praktične stvari. Praktično znači korisno, kao što su Aigner  ženske čizme. Logo Aigner ćete prepoznati u obliku potkovice i slova A.

Na fotografiji iznad se nalaze masivne ženske čizme Aigner Stella.

Aigner je oličje luksuza, trend i modnog duha već preko pedeset godina. Najviši kvalitet, zantsko umeće i vanvremenski dizajn su reči kojima sebe opisuju. Počevši lokalno, uspeli su da osvoje svetske obožavatelje.

Aigner-ova vizija je usmerena ka budućnosti, baš kao i Dan zaljubljenih, zar ne? Još tridesetih godina prošlog veka, Etienne Aigner je slavio uspeh na izložbama visoke mode u Parizu, da bi 1965., uz poslovnu pomoć prijatelja, osnovao svoj brend. Aigner ostaje veran tradiciji luksuza i vanvremenosti, ali u paraleli traga za inovacijama i postavlja trendove. To je jedan čisti i elegantni dizajn. 

Ženske čizme Karl Lagerfeld


U susret proleću, odaberite poklon za Dan zaljubljenih - ženske čizme Karl Lagerfeld. Ove plitke čizme luksuznog brenda imaju masivni beli đon u stilu mokasina i crno gornjište. Glatka površina gornjeg dela se prekida elastičnim umetkom u chelsea stilu koji, između ostalog, služi i kao mehanizam za olakšano obuvanje i izuvanje. Ovo je pravi komad obuće za prelazni period, od zime prema proleću. Sa bočne strane se nalazi potpis brenda Karl Lagerfeld sa francuskom adresom. 

Ovaj idelani sklad detalja iz zimske i prolećne kolekcije se nalazi u čizmama sa fotografije iznad. Dan zaljubljenih može da počne uz fuziju stila i udobnosti!

Ženske cipele Liu Jo Gabrielle


Mokasine su definitivni hit već godinu dana unazad, pa tako i ove ženske cipele Liu Jo Gabrielle u mokasina stilu. Sasvim su bele boje i imaju metalik umetke na nekoliko mesta. Prvi je na potpetici sa zadnje strane, drugi je u vidu lanca preko gornjišta i treći je sa bočne strane sa potpisom brenda. Ovo su definitivno cipele koje su nove i uzbudljive. A baš takav i treba da bude poklon za Dan zaljubljenih.

Liu Jo obuća je prepoznatljiva po detaljima koji su upečatljivi na svakom modelu. Mogu se naći dragulji, metalni i kožni umetci, kombinacija klasičnih i novih, modernih materijala, a sve to zajedno definiše jedan sofisticirani  i ekstravagantni izgled. O samom brendu možete više pročitati u blogu Ljubavna nota italijanskog brenda Liu Jo.

Dan zaljubljenih se bliži! Kupujte na internetu i ne brinite se za ishod reakcije kada voljena osoba ugleda poklon!
 

Podelite