Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Karl Lagerfeld: Fuzija stila i udobnosti obuće

KARL LAGERFELD, FASHION, DIZAJN
24. 02. 2020.

Karl Lagerfeld je rođen u Hamburgu, u Nemačkoj. Kao talentovan i perspektivan mladić, 1954. godine je osvojio nagradu na jednom međunarodnom takmičenju. Nagradu mu je donela njegova skica kaputa od vune. Na taj način je privukao pažnju Pierre Balmain-a, koji mu je tim povodom ponudio posao asistenta. Karijera Karl Lagerfelda se vezuje za mnoge brendove. Nakon pozicije asistenta, postao je kreativni direktor dizajnera Jean Patou-a. Bio je mlad i vredan, ali ne možemo sa sigurnošću tvrditi koliko je imao godina u to vreme. Zašto je ovo zanimljivo, pročitajte u nastavku teksta.
 

Kada je zaista Karl Lagerfeld rođen?


Poznato je da je Karl veoma često, čak i  namerno, pogrešno predstavljao ko su mu roditelji i kada je zapravo rođen. Na Internetu se može pronaći podatak da je rođen 10. septembra 1933. godine, što su potvrdili i njegovi poznanici. Ipak, Karl je u intervjuu za jednu francusku televiziju rekao da nije rođen “ni 1933, ni 1938. godine”, kako se jedno vreme spekulisalo. Napravio je proslavu za svoj 70. rođendan 2008. godine, a zapravo je tada navršio 75 godina.

Što se tiče njegovog poslovnog uspeha, nakon višegodišnje saradnje sa modnim kućama Fendi, Chloe i Chanel, osnovao je i svoju modnu kuću Karl Lagerfeld.

Sinonim za fashion obuću 21. veka - Karl Lagerfeld

Umetnički pristup stilu i pronicljiva vizija balansa klasičnog i modernog je asocijacija za ovaj brend. Karl Lagerfeld obuća je neodoljiva! Posebnu notu obući daje dizajn, ali i materijali koji se koriste - koža, antilop, neopren i guma. Spoj stila i udobnosti na ovaj način čine Karl Lagerfeld obuću jednostavnom, a uvek privlačnom i dopadljivom.


Možda je Karl Lagerfeld obuća neodoljiva upravo zbog stava njenog kreatora.

Kreativni direktor istoimene modne kuće - Karl Lagerfeld - kombinovao je stil inspirisan Parizom i svedeni rok-šik izraz. Brend vas poziva da otkrijete svet Karla Lagerfelda - svet njegove enigmatske ličnosti, oštre pameti i vrhunske perspektive. Takav svet prenosi duh koji Lagerfelda ne opisuje samo kao čoveka, već kao simbol, inspiraciju i silu prirode. Brend slavi njegov jedinstveni pogled na svet. Talenat Karla Lagerfelda je prevazišao modu i dosegao vrhunske veštine ilustracije i fotografije.

Prošlo je godinu dana od kada nas je napustio prepoznatljivi umetnik modne industrije, ali Karl Lagerfeld će još dugo ostati inspiracija kako za klasičnu obuće, tako i za modernu. Njegovi modeli obuće su za svaku priliku: od patika za svakodnevnu užurbanost, do onih za lagani životni stil. Espadrile, potpetice i čizme ne samo da će vas osvojiti udobnošću, nego će vas podsetiti koliko je važno biti i ostati autentičan.

Karlov lični potpis su bile crne naočare, bela kosa, rukavice bez dela za prste i visoke kragne njegovih odevnih predmeta, a njegovo nasleđe je pravi dragulj za modu 21. veka. Karl Lagerfeld će uvek predstavljati podsetnik na sve što možemo biti, a doprineće izrazu vašeg stava kroz obuću koja je prepoznatljiva. Pronađite svoj par u N Sport online prodavnici.

podeli