Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


brend, novo

Novi brend u našoj prodavnici - Clae

02. 11. 2023.

Clae je novi brend u N Fashion prodavnici sa svojima asoritmanom obuće! CLAE je dobio ime od reči glina, a to je sirovina koja se oblikuje pokretom i percepcijom. Upravo tako i brend smatra da svako može Clae obuću da prilagodi svojim pokretima i pogledu na svet. 

Od 2001. godine brend razvija prefinjeni i klasični stil sa posebnom pažnjom na detaljima, dizajnu, udobnosti i proizvodnoj praksi. Pravac u kom se brend kreće je minimalistički, dok je istovremeno vanvremenski - razvijaju obuću koja traje, sa minimalnim uticajem na životnu sredinu. Ime je traženo na način da prikaže ljubav prema plemenitim materijalima koja se prilagođavaju elegantnom, minimalističkom obliku. 

izvor fotografije: clae.com

Manje je više. Kvalitet je sve. Brend nastoji da inspiriše odgovoran i razuman način potrošnje i da ujedini zajednicu oko ovih inicijativa. 

Osim minimalističkog stila u modi, brend teži minimalizmu i kada je pitanju uticaj na životnu sredinu. Brend razvija materijale koji se mogu upotrebiti više puta, a da se ne naruši kvalitet. Dugotrajni premium materijali i komponente su posledica oštrih standarda kvaliteta. Pored toga, već skoro pola ponude brenda ne sadrži komponente životinjskog porekla. 

U nastavku teksta saznajte više o samom brendu i favorite trenutne kolekcije. U N Fashion prodavnici sada pronađite Clae muške patike različitih boja i oblika.
 

Muške patike Clae u N Fashion prodavnici

 
Na fotografijama iznad se nalaze muške patike Clae savršene za predstojeću jesen i zimu. Elegancija je sadržana u belom ravnom đonu i nesloženom dizajnu. Sasvim kožna spoljašnjost je zaslužna za neodoljivo glatko prostranstvo površine samih patika. 

Sa leve strane nalaze se duboke smeđe Clae Bradley muške patike sa crnim umetkom sa zadnje strane. Duboke su do članaka i obavezno će vas grejati tokom cele zime. Lako se kombinuju uz pantalone i farmerke, posebno ukoliko nabacite braon kožnu jaknu ili mantil. 

Clae je priča o istinskoj strasti prema patikama. To je takođe i ambicija: ponuditi kolekciju čistih linija, kombinovanih sa najlepšim materijalima, pedantnom proizvodnom praksom i inovativnim detaljima; ponuditi vanvremenske siluete sa ograničenim ekološkim otiskom. Brend stvara zajednicu koja je sinonim za ove vrednosti. 

Sa desne strane se nalaze plitke teget Clae Malone patike sa belim pertlama. Savršen spoj boja odaje minimalizam i stilski ukus. Sa gornje prednje strane uočite rupičasto gornjište i odaberite ove patike za sportsko-elegantni izgled. Nosite ih svakog dana uz pantalone ili farmerke, po danu ili večeri.

Za brend Clae sve je počelo i nastavilo se u Los Anđelesu


U Los Anđelesu, gde je sve i počelo, kreatori brenda Clae su tragali za novim pristupom obući, želeći da modernizuju klasične siluete kako bi ih prilagodili današnjem načinu života. Živimo brzo i najviše bi odgovaralo kada bi jednu istu obuću mogli da ponesemo iz dana u noć. Odelo ne čini čoveka, ali svi smo svesni da pojava i način odevanja ostavljaju snažan prvi utisak. Upravo u ovim prilikama birajte i Clae obuću koja će pojačati taj utisak.

Clae obuća je dizajnirana za svakodnevni život bez žrtvovanja stila i udobnosti. Preduzimajući dodatne korake koristeći vrhunsku kožu i materijale, i naglašavajući neuobičajenu udobnost i svestranost, Clae stvara obuću koja se razvija i traje. Grad svih kontrasta koji se proteže do beskonačnosti je inspiracija brenda: od holivudskih brda, do plaža, arhitekture, dizajna i boja.

Podelite