Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


žene, patike, lifestyle

Zašto svaka žena u cipelarniku mora imati bar jedan par lifestyle patika?

23. 02. 2024.

U današnjem svetu mode, granice između udobnosti i stila su sve manje jasne i vidljive. Jedan od ključnih komada koji obuhvata ovaj spoj jesu lifestyle patike. I dok su nekada patike bile rezervisane isključivo za sportske aktivnosti, danas su postale nezaobilazni deo svake ženske garderobe iz više razloga. Pročitajte koji su.
 

Lifestyle ženske patike


Prvo i najvažnije, udobnost je imperativ. Da li se slažete?

Dok su štikle i cipele na visoku petu neosporno lepe, dugotrajno nošenje može biti izuzetno neprijatno pa čak i loše po zdravlje. Lifestyle patike nasuprot štiklama nude savršeno rešenje. Lifestyle patike predstavljaju sinonim za udobnost koja ne podrazumeva kompromis sa stilom. Ovo je posebno važno u današnjem dinamičnom svetu gde žene vode aktivne živote i zahtevaju obuću koja može pratiti njihov tempo ali i modni izraz.

Drugo, moda se sve više okreće ka konceptu "street style" odnosno uličnog stila. Lifestyle patike su postale osnovni element ovog stila, pružajući mogućnost izražavanja individualnosti i kreativnosti. Sa ogromnim izborom boja, dezena i stilova, žene mogu pronaći par fashion patika koji odražava njihovu ličnost i stil.

Treće, ali ne manje bitno, funkcionalnost je ključna. Dok su neke cipele namenjene samo određenim prilikama, lifestyle patike su veoma svestrane i mogu se nositi u gotovo svakoj prilici. Bez obzira da li idete na kafu sa prijateljima, obavljate svakodnevne poslove ili izlazite u grad, lifestyle patike su idealan izbor koji kombinuje stil i praktičnost.

Kako odabrati ženske lifestyle patike?


Trendovi u modi su se odavno promenili i neprestano se menjaju. Dok su nekada cipele na štiklu bile isključivi simbol elegancije i glamura, danas su modni kreatori sve više iz godine u godinu usmereni ka stvaranju komada koji su udobni, ali i stilski privlačni. 

Lifestyle patike su postale omiljeni izbor poznatih ličnosti, influensera i svetskih ikona stila, što je dodatno podstaklo njihovu popularnost.

Kada birate lifestyle patike, izaberite modele koji imaju elegantne detalje koje ćete lako upariti sa svojom torbom, nakitom ili drugim aksesorima. Na slici su vidljive Guess ženske patike koje imaju zlatne detalje na bočnoj i zadnjoj strani modela. Logo brenda je takođe istaknut zlatnom bojom uz prelep print logoa brenda na određenim odeljcima materijala izrade. Ovakav izbor lifestyle patika najlepše će se kombinovati uz torbe ili rančeve sa zlatnim detaljima, zlatnim nakitom ili drugim zlatnim aksesoarima.
    
Ukoliko pak preferirate boje, Michael Kors o kojem možete pročitati nešto više ovde i Liu Jo imaju pravi izbor lifestyle ženskih patika za vas. Pastelnu rozu boju Michael Kors Sami Zip Trainer patika upotpunjuje zlatni zip na gornjištu modela i upečatljiv znak brenda na bočnoj i zadnjoj strani modela. Sportska silueta ovog modela omogućava lako kombinovanje uz različite odevne kombinacije moderne žene, ali i neprikosnovenu udobnost o čijoj važnosti smo pisali. 

Italijanski brend ženskih patika Liu Jo ističe ovaj model na više načina. Pored zanimljivog dizajna sa bočnim zipom uz pertlanje, zadnji deo modela i gornjište su ukrašeni zlatnim i braon detaljima. Smeo dizajn modela je dodatno upotpunjen platformom na kojoj se nalazi znak brenda. Složićete se da se ovakav model odlično može uklopiti u svakodnevnicu moderne žene kojoj je stalo do njenog izgleda.  

Ukoliko vam je bitno da lifestyle patike često možete koristiti i za večernje izlaske, savetujemo izbor tamnijih boja čime će se dodatno postići elegantniji izgled i lako kombinovanje uz večernje odevne kombinacije. 
Crne ženske patike Karl Lagerfeld Anakapri Karl Charms Lo Lace i zlatne Stokton Infinity-D ženske patike mogu predstavljati odličan izbor za večernja izdanja, jer osim što imaju elegantne detalje u svom dizajnu, imaju odlične boje za uklapanje.

Lifestyle patike predstavljaju modne patike koje su postale i više od običnog komada obuće. One su postale simbol udobnosti, stila i praktičnosti. Tako da bez obzira da li volite sportski, klasičan ili avangardan stil, u N Fashion online prodavnici sigurno možete pronaći patike koje odgovaraju vašem individualnom stilu.
 

Podelite