Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Ljubavna nota italijanskog brenda Liu Jo

LIU JO, OBUĆA
10. 11. 2020.

Da li ste ikada nešto svoje nazvali po prvoj ljubavi?

Jedan od Marchi braće baš jeste, a to je Liu Jo. Ovo ime ništa posebno ne znači na italijanskom, manje više. Kako je to Marco Marchi jednom prilikom objasnio, radi se o prvoj ljubavi kada je imao 16 godina. Svojoj devojci dao je nadimak Liu, a sebi Jo. Naime, Louisa je jedno leto provela u njegovom rodnom gradu, međutim posle toga se više nikada nisu videli. Uspomene su se zadržale i predstavljaju želju da se tadašnja osećanja prenesu u modni svet. Ovo je svojevrstan način da prirodni ukus za lepe stvari i drugima donese sreću.
 

Italijanski duh i ekstravagantni detalji


Braća Vanni i Marco Marchi su osnovali brend Liu Jo u mestu Karpi u Italiji, i to 1995. godine. Ovo je jedan mladi brend, ako imamo na umu da su veliki svetski brendovi nastali i pre više od 50 godina. Liu Jo brend karakteriše italijanska modna snaga sa obiljem ekstravagancije u svakoj kolekciji. Danas se bave dizajniranjem, proizvodnjom i prodajom jedinstvenih komada muške, dečije i ženske odeće i obuće, kao i aksesoara.

Može se reći da je jedan od glavnih aduta Liu Jo brenda glamurozna ženska odeća koja više od svega naglašava detalje. Atraktivni i svestrani komadi predstavljaju duh jedne moderne žene koja je istovremeno spontana, ženstvena i oseća se prijatno u svojoj koži.

Nije važno koja sezona je u pitanju, Liu Jo ima odgovor na sve teme i šablone modnog trenda. Ravne patike, patike sa platformom, ravne čizme ili one sa platformom, sve su one deo Liu Jo priče. U susret hladnim danima, izdvojićemo naše favorite, a na našoj Instagram stranici možete redovno pratiti nove modele.

Liu Jo favoriti obuće za zimu

Ovo je onaj model koji će vam kao ljubav na prvi pogled oduzeti dah i sve što vam preostaje jeste da kažete wow!

U savršenom skladu sa ljubavnom pričom Liu Jo, tu su ženske čizme Liu Jo Love 3 Booty. Koža je većinski materijal izrade od 80%. Napravljene su tako da vaše stopalo bude ušuškano i toplo, a spoljašnost će govoriti umesto vas. Upečatljivi detalj je metalni umetak Liu Jo logotipa na kaišu. Sa zadnje strane se nalazi cibar, a sa prednje pertle.  Ovo je onaj komad obuće koji možete nositi svakog dana tokom jeseni i zime, jer se idealno kombinuju sa pantalonama koliko i sa haljinama, zbog savršenog dizajna i potpetica.

Sa druge strane, ukoliko volite dugačke čizme, koje će definitivno naglasiti vaš izgled, tu su dugačke Liu Jo čizme. Radi se o Liu Jo Karlie 33 sa nitnama na peti i savršenom siluetom koja prati dužinu noge. Ovo je odličan zimski model za sve visoke devojke i žene, sa idealnom dozom udobnosti. Ipak, ukoliko vam se dopada ovaj model, ali ne i dužina, tu je sličan Liu Jo Karlie 43 model sa slike. Možete ih naći u N Sport internet prodavnici, a evo i zašto je bolje da kupujete online.

Mladi brend kao definicija ekstravagancije

U moru istih, Liu Jo je poseban i morao je nekako da postane tržišni igrač, zato je doneo nešto novo na tržišni sto i brzo se popeo do svetske popularnosti.

Liu Jo obuća je prepoznatljiva po detaljima koji su upečatljivi na svakom modelu. Mogu se naći dragulji, metalni i kožni umetci, kombinacija klasičnih i novih, modernih materijala, a sve to zajedno definiše jedan sofisticirani  i ekstravagantni izgled.

podeli