Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


brend, novo

Vero Moda za sve generacije

11. 01. 2024.

N Fashion uvek donosi nešto novo i jedan od brendova koji su od skoro u ponudi je i Vero Moda. Za sve generacije, brend se fokusira na stil, a ne na godine i to je njihova najveća osobenost. 

Vero Moda je jedan od najprepoznatljivijih modnih brendova u Evropi koji se nosi svakog dana. Njihov cilj je da uhvate suštinu svakodnevnih trenutaka sa autentičnim, živim i iskrenim stilskim izrazima - koji privlači sve generacije. 

Street style je modni svet kojem pripada ovaj brend.  Aktuelna ženska kolekcija donosi jakne, majice, rolke, džempere, pantalone, haljine… U svakom trenutku, svaka žena može da pronađe nešto potrebno za sebe.
 

Ženske jakne i kaputi Vero Moda

 
Na fotografijama iznad su crna ženska jakna i braon kaput. Odmah može da se uoči street style i mnoštvo ideja za stilizovanje. Leonie Jacket je crna jakna i ona je duga do ispod kolena, pufnasta je i ima pojas na struku kojim prilagođavate vezivanje. Okolo vrata se nalazi pufnasta, široka, kragna sa kapuljačom. Kao i na fotografiji, ova jakna se može nositi u pantalone, ali i uz trenerke i patike. Svestrana je i praktična. 

Blaza Coat od brenda Vero Moda se takođe može nositi uz pantalone ili trenerke. Jednostavni, braon, kaput sa dva dugmada sa prednje strane možete stilizovati na razne načine. Nosite ga elegantno, zatvorenog, ili pak opušteno i ležerno raskopčanog, uz trenerku.

Tople Vero Moda rolke

 
Mlade devojke i žene, od srednjoškolki, pa do baka - sve mogu nositi Vero Moda rolke. Brend se fokusira na stil, a ne na godine. Štaviše, ove jednostavne boje su efektne i sarađuju kada je u pitanju clean look. Čisti izgled u duhu minimalizma, uz crne pantalone, će doprineti vašem dobrom osećaju. 

Sa leve strane se nalazi braon Glory rolka od brenda Vero Moda. Napravljena je od viskoze, ima duge rukave, strukirana je, uska i naravno, kako samo ime kaže, ima rolku oko vrata. Pored nje, sa desne strane, nalazi se bež Saba rolka koja je takođe strukirana, ali ne i uska. Na ivicama rukava i oko pasa, ova majica se širi i daje ženstveni izgled. Odlična je kada želite ušuškani, zimski osećaj.

Vero Moda Chantelle set - sako i suknja

 
Zimsko vreme je pravo vreme za kompletiće: sako i suknja. Vero Moda hrani samopouzdanje i osnažuje. Ovaj spoj sako i suknje je u plavoj boji i prošaran je žutim i plavim končićima. Sako Chantelle sa fotografije je kratki sako, sa imitacijom džepova sa prednje strane. Ovaj sako dugih rukava nalažete na jednobojne bele ili crne majice. U istom dezenu, suknja Chantelle je kratka, mini suknja, i odlično se kombinuje uz kratke ili duge čizme. Ovu kombinaciju možete nositi svakog dana ili kao gost na venčanju! Prilike su nebrojene.

Svako može da se izrazi kroz brend Vero Moda. Imajući na umu prilagođavanje i novine, brend evoluira i nalazi novie načine da se prilagodi društvu. Vero Moda transformiše običnu odeću u modernu. Još od 1987. godine, u kompaniji veruju da znanje, strast i umeće koje poseduju moraju da iskoriste za obezbeđivanje bolje mode. Tako i jeste danas, i zato je ovaj brend osvojio svoje mesto u našoj N Fashion prodavnici.

 

Podelite