Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


torba, muškarci

Razlike Reporter i Crossover muške torbe

22. 11. 2023.

Kada pogledate u prodavnicama muške torbe, primetićete da postoji ogroman izbor, a pored toga njihov naziv - Reporter ili Crossover. Naizgled identične torbe, a drugačiji naziv. Razlike zaista postoje i ukoliko ste se ikada pitali koje su, pojasnićemo u ovom tekstu. 

Sigurno i sami znate da su muške torbe, počev od aktovki, pa do današnjih modnih torbi, neophodan aksesoar svakom muškarcu. A šta to muškarci najviše nose u svojim torbama, zavisi od obaveza, aktivnosti i stila. Koliko Reporter, toliko i Crossover torbe imaju svoju namenu i najčešće se baš one viđaju na muškarcima danas. 

U N Fashion prodavnici pronađite muške torbe brendova Replay, Calvin Klein, Bogner, Armani Exchange i druge brendove. U nastavku teksta donosimo novitete brenda Tommy Hilfiger.
 

Kakve su to muške Crossover torbe?

 
Crossover torba je moderna i korisna, a i postaje sve popularnija. Može se nositi preko tela, sa trakom preko ramena i na suprotnom kuku? Savršene su za muškarce koji su u pokretu i trebaju im slobodne ruke i dovoljno prostora. Te aktivnosti mogu biti užurbana šetnja po gradu, vožnja bicikla, kupovina ili putovanje. 

Na fotografiji iznad se nalazi klasična crna Tommy Hilfiger Crossover torba. Tanka, sa oivičenim krajevima, rajferšlusom sa gornje strane i trakom za nošenje preko ramena. Ova torba se nosi dijagonalno preko ramena, gde torba visi prema suprotnom kuku. 

Torbe dolaze u različitim veličinama i stilovima, od malih i jednostavnih do velikih torbi. Imaju više ili manje džepova, rajferšlusa i pregrada. Neke su sasvim minimalističke i elegantne.

Crossover torba je laka za nošenje i minimalno opterećuje prostor oko vašeg tela. Upravo ta kosina nošenja ravnomerno raspoređuje teret po vašem telu, što manje opterećuje ramena i leđa u odnosu na torbe koje se nose na jednom ramenu. U njoj se nalazi dovoljno prostora za telefon, novčanik i ključeve. 

Kakve su to muške Reporter torbe?

 
Stil Reporter torbe je elegantan i datira još iz devetnaestog veka, iako je doživela vrhunac devedesetih godina prošlog veka. Ona ima jasne ivice i pravougaoni oblik i njoj se nalazi više mesta nego kod Crossover torbe. Reporter torba inicijalno se otvara na preklop, ali današnje moderne Reporter torbe se najčešće otvara pomoću rajferšlusa sa gornje strane. 

Na fotografiji iznad se nalazi takođe Tommy Hilfiger torba, ovog puta Reporter model. Sada jasno možete i svojim okom uočiti razlike dve vrste torbi. Reporter muška torba sa fotografije je braon boje, ima više mesta u unutrašnjosti, poznate Tommy Hilfiger boje brenda sa spoljne strane i široku traku za nošenje preko ramena. Može se nositi uz sportsko elegantni odabir odeće i obuće.

Reporter torbe imaju više mesta, u njih može stati čak kutijica, novčanik i notes. U zavisnosti od toga šta je vama potrebno, prilagodite sebi ovu torbu. Sigurno smo da i već na umu imate nekoliko opcija. Reporter torba se ne nosi dijagonalno, već na jednom ramenu ili u rukama. 

I Reporter i Crossover torbe su odličan izbor za svaki dan ili posebno veče. Važno je da se vi osećate dobro i da su vaše potrebe ispunjene uz ovaj muški aksesoar. Budite moderni i kupujte u N Fashion prodavnici.

Predlažemo vam da u ovom duhu nastavite sa čitanjem: Pojava i način odevanja ostavljaju snažan prvi utisak.
 

Podelite