Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


farmerice, izbor

Izbor pravog fit-a: Vodič kroz tipove farmerica

11. 04. 2024.

Farmerice su verovatno jedan od najuniverzalnijih komada odeće u modnoj industriji. Svestrane, udobne i stilski fleksibilne, farmerice su nezaobilazan komad odeće koji može prilagoditi svaki izgled, od casual do elegantnog. Međutim, s obzirom na različite krojeve, boje i stilove, pronalaženje pravih farmerica može biti izazovno bilo da su u pitanju muške ili ženske farmerice. U ovom blog članku, istražujemo različite tipove farmerica kako biste lakše mogli pronaći savršen fit za svoj stil.
 

Skinny fit- ženske i muške farmerice


Skinny tip farmerica predstavljaju osnovni tip farmerica kako za žene, tako i za muškarce i predstavljaju jedne od najtraženijih tipova farki. Skinny farmerice su uske od kukova do gležnjeva, pružajući telu oblikovan izgled. Skinny farmerice su popularne među onima koji vole naglasiti svoje obline i kreirati moderni i urban izgled. Savršene su za uparivanje s dugim majicama, bluzama ili crop topovima. 

Ukoliko je ovo baš vaš omiljeni kroj farmerica, za vas posebno izdvajamo nove ženske farmerice Tommy Hilfiger brenda. Za jači pol takođe izdvajamo nove Tommy Hilfiger farmerice klasičnijeg skinny izgleda.

Straight-leg farmerice


Straight-leg farmerice karakteriše ravan kroj od kukova do gležnjeva, stvarajući klasičan izgled koji je prikladan za svaku priliku. Ove farmerice su odličan izbor za one koji preferiraju udobnost i klasičan stil. Možete ih kombinovati sa košuljama, džemperima ili majicama za casual ili poslovni izgled. Ukoliko vam dobro stoji, ovaj tip farmerica predstavlja jedan od must have komada u svakom garderoberu. Na levoj slici su vidljive ženske straight-leg farmerice Karl Lagerfeld brenda, dok se na desnoj strani nalaze muške straight-leg farmerice brenda Staff.

Što se tiče muških farmerica, one su najčešće ravnog kroja jer se na taj način najlepše ističe muška figura i najlakše se kombinuju uz ostale muške odevne predmete. Osim straight-leg fit-a, zadnjih godina je izuzetno popularan i skinny fit kroj muških farmerica.

Bootcut farmerice


Bootcut farmerice se blago šire prema dnu, što omogućava da se ležerno prevuku preko čizama ili cipela s širom potplatom. Ovaj kroj je popularan među ljubiteljima retro stila, ali takođe nudi udobnost i svestranost za svakodnevno nošenje. Uparite ih sa kožnim jaknama ili oversized džemperima ili majicama za cool, opušten izgled.

U N Fashion online prodavnici možete pronaći kako svetle, tako i tamne bootcut farmerice, a mi vam posebno izdvajamo dva modela ženskih farmerki Staff brenda.

Flared farmerice


Flared farmerice su slične bootcut farmericama, ali imaju još izraženije širenje prema dnu odnosno nogavice mogu biti izrazito široke. Ovaj retro stil je ponovo u trendu, pružajući dramatičan i privlačan izgled. Osim toga, ovaj fit lepo može sakriti sitne nedostatke u vidu širih kukova ili nekoliko kilograma viška jer stvara simetričnu iluziju peščanog sata. Kombinujte ih sa crop topovima koje smo spominjali u prethodnom članku ili bluzama za ženstveni, vintage look.

Guess Sexy Flare ženske farmerice na levoj slici, ulepšaće vašu siluetu, dok će za one slobodnije Staff veoma široke flared farmerice začiniti svakodnevni look.

Mom fit ženske farmerice


Takođe jedne od najtraženijih modela farki jesu svakako i one mom kroja. Mom fit farmerice su visokog struka i imaju opušteniji kroj, često sa širim bokovima i širim nogavicama. Ove farmerice su inspirisane stilom iz 80-ih i 90-ih godina, pružajući udobnost i opušten izgled. Nosite ih sa statement majicama ili oversized košuljama za cool, casual izgled. Na slikama su vidljive mom fit farmerice iz novih kolekcija brendova Vero Moda i Tommy Hilfiger.

Ne zaboravite, ključ uspeha je pronaći farmerice koje najbolje odgovaraju vašem telu i vašem stilu. Ponekad bez obzira što je nešto u trendu, ne znači da će obavezno pristajati vašoj silueti tela. Isprobajte različite krojeve i boje kako biste pronašli savršen fit koji će vam omogućiti da se osećate samopouzdano i udobno u svakoj prilici. I ne zaboravite, farmerice su više od običnog komada odeće - one su izraz vašeg stila i ličnosti.
 

Podelite