Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


modeli, moda

Šta nose N Fashion modeli?

25. 12. 2023.

N Fashion modeli nose nove kolekcije poznatih svetskih brendova i inspirišu vas da probudite u sebi modnog entuzijastu. Kombinovanje popularnih komada je igra u kojoj pobeđujete. Za uspešnu taktiku vi ste mozak operacije, a vaš tim čini N Fashion. Nova kolekcija prati poslednje trendove, a što je najbolje od svega potpisuju ih svetski brendovi.
 

Ženska haljina Tommy Hilfiger


Šara zebre trenutno ima veću popularnost od leopard šare, a upravo je takva Tommy Hilfiger haljina sa fotografije. To je haljinu koju nosi naš model sa prve fotografije. Ova haljina dugih rukava je svestrana i rukavi se mogu povući nagore, ukoliko želite da blago otkrijete zglobove ruku. Pokazivanje zglobova je deo prvog časa elegancije - tako jednostavan detalj, a efektan. Haljina je plave boje, dok su šare zebre crne boje. 

Napravljena je od tankog materijala, ali sa postavom preko tela. Sjajna stvar je što su rukavi bez postave! Kada se dvoumite između otvorene i zatvorene haljine, Tommy Hilfiger haljina je opcija za vas, baš zbog materijala. Midi haljine su u trendu i ističu celu figuru na elegantan način.

Ženske cipele Karl Lagerfeld


Štikle i platforma - glavne karakteristike novih ženskih cipela Karl Lagerfeld. Stopalo u ovim cipelama naleže elegantno, sofisticirano i urbano. Platforma smanjuje ugao položaja stopala, te se tako osigurava udobnost pri svakom koraku. Ove urbane cipele su sasvim glatke i imaju kaiš sa znakom brenda preko risa. Štikla je široka i moderna. 

N Fashion modeli nose najnovije kolekcije svetskih brendova. Modni centar inspiracije brenda Karl Lagerfeld je Pariz i svedeni rok-šik stil. Crna i bela boja su uvek prisutne u njihovoj kolekciji, što i asocira na ličnost koja je brend izgradila - Karl Lagerfeld. O njegovom životu, iskustvu i futurističkom pogledu na svet možete pročitati više u tekstu Crne naočare, bela kosa i rukavice.

Ženska torba Replay


Da li je zelena boja, poput ove na Replay torbi sa fotografije, pobednica palete boja ove godine? Trend je započet prošle godine i ne jenjava. Ove godine je pliš kao materijal ponovo stupio na modnu scenu, pa je kombinacija dva trenda slika i prlika Replay torbe. Vreme je da se odvažno krene u kombinaciju sličnih boja, baš kao što to nosi naša N Fashion devojka sa prve fotografije. 

Replay torba se otvara na preklop i ima znak brenda na kopči. Nosi se u rukama ili na ramenu pomoću široke trake. Ovo je sjajno iz spram različitih prilika - preko ramena širok kaiš za dnevne izglede, a u rukama za večernje. Svestrana Replay torba je ono potvrda praktičnosti kao novog modnog trenda. 

Svi znaju za Replay farmerke, ali ovaj italijanski brend ne manja znanja i umeća i u izradi torbi. To je i međunarodni stereotip za italijanski narod i italijanske brendove. Zbog toga možemo reći da je Replay torba, s obzirom na svoje poreklo, poslednja reč mode.

N Fashion prodavnica donosi sve luksuzne brendove na jedno mesto. Odgovori na pitanja Šta obući danas i Šta obući večeras se nalaze baš ovde. Neka N Fashion modeli budu vaša inspiracija.

Ohrabrujemo vas i pozivamo da poručujete online, a sve o tome saznajte na stranici Najčešća pitanja.
 

Podelite