Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Zamene i raskid ugovora


Za realizaciju zamene potrebno je da popunite Obrazac za odustanak od ugovora [preuzmite dokument] i da pošaljete artikal zajedno sa fiskalnim računom na adresu Autoput Beograd-Novi Sad 150a, 11080 Beograd. Obrazac možete poslati i na e-mail adresu online@n-sport.net.

Za realizaciju raskida Ugovora (povrata novca) procedura je ista kao kod zamene, samo u obrascu navodite da želite povrat novca, a ne zamenu. Popunjen obrazac šaljete zajedno sa fiskalnim računom i artiklom na adresu Autoput Beograd-Novi Sad 150a, 11080 Beograd. Obrazac možete poslati i na e-mail adresu online@n-sport.net.

Zamenu artikla možemo vršiti ukoliko je artikal vraćen nekorišćen i u ispravnom stanju. Za proizvode iz kategorije donjeg veša nije moguće izvršiti zamenu ili povrat.

Ukoliko dobijete neispravan ili pogrešan artikal, potrebno je da fotografije artikla sa oštećenjem istog dana bez odlaganja pošaljete na e-mail adresu online@n-sport.net. Navedite u poruci o kakvom je oštećenju reč. Nakon što nam prijavite oštećenje ili pogrešno dobijen artikal, poslaćemo kurirsku službu na vašu adresu i o tome vas obavestiti putem e-mail poruke. Sve troškove u ovom slučaju snosi N Sport.
 

Rok zamene

Rok za zamenu artikla je 14 dana od datuma preuzimanja proizvoda od strane kupca.
 

Troškovi zamene

Troškove zamene robe snosi kupac u oba smera po cenovniku kurirske službe, osim u slučajevima kada kupac dobije neispravan ili pogrešan artikal.