Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


brend, luksuz

Michael Kors - luksuz na dohvat ruke

21. 12. 2023.

Brojna priznanja modne industrije govore da je upravo Michael Kors dizajner sa urođenim osećajem za glamur i nepogrešivim pogledom za vanvremenski šik. Brend je oličenje sportske elegancije što znači da je sada luksuz na dohvat ruke.

Kombinovanjem pragmatizma sa nepogrešivim osećajem za šik, Kors-ov jedinstveni pogled na modu je unapredio svet. Budite i vi deo ovog sveta koji ponosno nosi na svojim komadima znak brenda MK.

Prodavnice Michael Kors se mogu naći u Njujorku, Los Anđelesu, Čikagu, Londonu, Milanu, Parizu, Minhenu, Dubaiju, Seulu, Tokiu, Hong Kongu, Šangaju i Rio de Žaneiru. Sada je dostupna kolekcija i u Srbiji, u N Fashion prodavnici.
 

Ženske cipele i torba Michael Kors

 
Na fotografijama iznad možete videti braon Michael Kors torbu i cipele sa štiklom. Ovaj jesenji par savršeno naleže na crnu, beli ili bež odevnu kombinaciju. Torba je prostrana i nju mogu stati raznovrsne sitnice, a znamo da je ženama to važno. Cipele sa štiklom imaju špic i otvorene pete. Elegantni kaiš prati figuru tanke štikle. Michael Kors je pristupačni luksuz. 

Dizajn se dotiče žena i muškaraca kojima su potrebni odeća i dodaci u skladu sa njihovim užurbanim životima. 

Pročitajte još Kako čuvati torbe u ormaru?

Muška jakna Michael Kors


Teget je boja koja je večna, te je ova muška Michael Kors jakna savršeni višesezonski komad. Dugi rukavi, kulturna kragnica i cibzar - sve za savršeni izgled. Ova jakna se može nositi kako u dnevnim, tako i u večernjim prilikama. 

Michael Kors je potpuno posvećen viziji stila koji je sofisticiran koliko i popustljiv, ikoničan koliko i moderan, te je stvorio trajnu imperiju luksuznog stila života sa globalnim dometom.

Ko je Michael Kors?


Izvor fotografije michaelkors.com

Michael Kors je svetski poznat, nagrađivani dizajner luksuznih aksesoara, odeće i obuće. Manje od 10 godina je trebalo dizajneru da od završetka srednje škole pa do njegove prve revije na pisti. Kolekcija je osnovana davne osamdeset prve godine, pa je lako zaključiti da ovaj brend nije mlad. 

Michael je bio uspešan od samog početka, dizajnirajući šik, luksuznu, sportsku odeću koja je bila glamurozna i laka. Izgradio je reputaciju dizajnera koji razume kako žene žive i kako žele da se 
osećaju u svojoj odeći - samouvereno, opušteno, prepušteno, a opet kontrolisano. Kasnije, uveo je i mušku kolekciju.

Michael Kors dizajnira kolekcije sa snažnim modnim identitetom, koja sadrži svežu mešavinu trendova, boja, tkanina, printova i silueta, koje su uvek aktuelne, koje se kreću između ležerne i elegantne odeće i imaju urbani stav.

Izvor fotografije michaelkors.com

Zanimljivost u vezi sa životom dizajnera sa Long Ajlenda je ta da je njegova majka primenila modni savet od njega kada je imao pet godina. Naime, ona je imala mašne na svojoj venčanici za drugi brak. Međutim, mali Michael je posavetovao svoju majku da odseče mašne, što je ona i uradila. Imao je dakle, oštro oko od rane mladosti.

Izvor fotografije michaelkors.com

Michael Kors je i filantrop, jer već 25 godina finansira neprofitnu organizaciju koja kuva i isporučuje hranljive obroke ljudima u Njujorku. 2015. godine je imenovan za globalnog ambasadora protiv gladi za Svetski program za hranu Ujedinjenih nacija.

 

Podelite