Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


obuća, brend

Moderna obuća Aigner za žene i muškarce

29. 01. 2024.

N Fashion je prodavnica moderne obuće, za žene i muškarce, pa je i Aigner deo ovog kluba. Obuća je dostupna za oba pola i tu je da upotpuni vaše elegantne događaje, ili pak svakodnevnicu. Aigner je luksuzni brend koji je stekao svetsku popularnost u prošlom veku. Sve što pravi ovaj brend je kvalitetno, luksuzno i elegantno.

U nastavku teksta saznajte više o samom brendu i upoznajte se sa predlozima za muški i ženski izgled. U najnovijoj kolekciji se nalazi Aigner obuća, a mi izdvajamo najbolje modele koje možete nositi svakog dana ili u posebnim prilikama.
 

Ženski Aigner izgled

 
Ženski izgled možete istaći Aigner mokasinama i elegantnim patikama. Aigner mokasine sa fotografije su crne boje, a površina je između sjajne i mat. Niti se previše sijaju, niti imaju sasvim mat površinu. Imaju platformu i potpeticu, lako se obuvaju i mogu se nositi uz suknje, haljine i pantalone. Sa gornje strane se nalazi metalik umetak znaka brenda. Savršene za su kraj zime i predstojeće proleće.

Sa druge strane, tu su elegantne crne patike. Takođe imaju platformu i dodaju visini. Aigner ženske patike imaju znak potkovice sa bočne strane i pertlaju se sa gornje strane. Nosite ih uz malo manje formalan izgled, ali svakako u smart casual stilu.

Muški Aigner izgled

 
Prelazimo na braon boju kada govorimo o muškom Aigner izgledu. Sofisticirane muške cipele i čizme će začiniti vaš izgled. Muška Aigner obuća odiše luksuzom i elegancijom. Sa leve strane se nalaze muške cipele koje su plitke, ali imaju potpetice i viši đon. Pertlaju se sa gornje strane i nose znak brenda - potkovicu. 

Sa desne strane nalaze se muške Aigner čizme, koje su napravljene u chelsea stilu. Sa bočne strane se nalazi elastična traka za lakše obuvanje i izuvanje. I ove čizme imaju jednaki đon kao i cipele. Nosite ih svakog dana, dok još traje zima i hladno vreme. One su definitivno deo spiska modernih muških čizmi.

Aigner: slovo A u obliku potkovice


Preuzeta fotografija sa www.aignermunich.com

Etienne Aigner je bio čovek ispred svog vremena. Rođen je u Mađarskoj, a proslavio se na modnim revijama po evropskim glavnim gradovima. To je bilo tridesetih godina prošlo veka i svet ga je prepoznao kao dizajnera torbi, na izložbi u Parizu. Malim koracima do velikih uspeha - nakon dvadesetak godina Aigner je predstavio sopstvenu kolekciju u Njujorku. Brend je već tada zahvatao prekookeansku popularnost. 

Prepoznaćete slovo A u obliku potkovice - logo je nastao šezdesetih godina kada je, stekavši svetsku popularnost, Etienne stvorio brend Aigner. Građen polako i korak po korak, brend je u ovo vreme stekao svetsku popularnost. Sve se vrti oko luksuza, potkovice i kvaliteta. 

Do danas, put brenda karakteriše fleksibilnost i stalno unapređivanje u kombinaciji sa modnim duhom. Brend ostaje veran svojim vrednostima i principima i stvara vanvremenske proizvode, ali se istovremeno oslanja na inovacije i postavlja trendove. 

Aigner obuću u N Fashion prodavnici možete poručiti online. Kako da poručite online, koji su rokovi isporuke, da li možete zameniti veličinu i plaćati na rate - sve saznajte na stranici Najčešća pitanja. Sigurni smo da će već ove sezone Aigner biti deo vaše svakodnevnice.
 

Podelite