Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Tri Lacoste muška šorca za kupanje za ovogodišnje letovanje

kupanje, šorc, leto
18. 07. 2023.

Letovanje može da bude u vašem gradu ili na nekoj egzotičnoj destinaciji - u svakom slučaju vam je potrebno nekoliko šorceva za kupanje. Lacoste i ove godine ima širok izbor modela različitih boja koje možete nositi tokom celog leta. Sa učkurom ili bez, tamne ili svetle boje, šareni ili jednobojni, širi ili uži, sve su to Lacoste muški šorcevi za kupanje. 

Prednost muških šorceva za kupanje je što se ne moraju nositi samo za kupanje - već i za neke druge aktivnosti na plaži ili pored bazena. To mogu biti sportovi poput odbojke, košarke ili malog fudbala, kao i za odmor u kafiću. Pre ili kasnije - završićete u vodi. Lacoste muški šorcevi za kupanje se brzo suše, ali zbog vaše udobnosti zgodno je da imate više šorceva koje možete menjati istog dana.
 

Lacoste muški šorc za plivanje


Dobrodošli u klub Lacoste! Novi šorc za kupanje za znakom krokodila je naš favorit za ovogodišnje letovanje po plažama ili bazenima, u gradu ili na egzotičnim destinacijama. Koja je boja mora? Boja mora je boja neba, pa je i ovaj kupaći svetlo plave boje koja asocira na vedro nebo i sunčan dan. Obratite pažnju na precizno tkani kroj ivica bočne strane, nogavica i džepova - ovom jednobojnom šorcu kroj daje posebnu čar. 

Pored sjajnog izgleda, ovaj šorc za kupanje ima elastični struk i učkure za podešavanje širine. Više fotografija i informacija ćete naći na sledećem linku: Lacoste muški šorc za kupanje.

Da li ste znali zašto muški šorcevi za kupanje imaju mrežastu postavu? Voda u kojoj se pliva, bio to bazen ili more, nije samo voda - tu su najčešće hlor i so. Oni iritiraju kožu  i tu stupa na snagu ovaj mrežasti materijal. On štiti kožu od nagrizanja koje može doći od povkašene spoljne tkanine. Samim tim, dok ste u vodi, a i van nje, koža vam je zaštićena. Zbog ove tkanine, mokri spoljni materijal se neće lepiti za vaše telo i protok vazduha je zagarantovan. 

Lacoste muški šorc za odbojku na pesku

 
Šorc za kupanje koji možeš nositi i tokom igranja odbojke na obližnjem peskovitom terenu je baš ovaj teget muški šorc za kupanje. Gotovo da ima iste karakteristike kao i prethodni plavi šorc za kupanje, samo što je sad učkur sakriven sa unutrašnje strane. Učkur na ovom mestu te neće ometati tokom skokova i bacanja po pesku da bi dostigao loptu i ispratio ritam igre. 

Bela i zelena boja sa bočne strane su boje Lacoste krokodila, a ovakav raspored boja se našao i na opremi za teniske utakmice. Samim tim ovaj dizajn sa sobom nosi dozu sportskog duha i zato je idealan izbor za odbojku na pesku. Ukoliko se baš zaigraš i uveče malo zahladni, nabaci duks preko leđa koji se idealno kombinuje uz šorc. 

Lacoste muški šorc za odmor u kafiću

 
Suportno od onoga za odbojku, umesto doze sportskog duha, ovaj šorc sa fotografije nosi sa sobom dozu elegancije. Odmor u kafiću na plaži ili u baru pored bazena provedite u muškom šorcu za kupanje sa fotografije. Da, u njemu možete i u vodu, ali ako su svi ostali šorcevi već mokri, ili ste tek stigli na druženje, birajte ovaj prugasti šorc. Prugice su popularni dizajn već dve godine unazad i dok nosite ovaj šorc govorite drugima da pratite modu i da ste upućeni u dešavanja. Kao i svaki, i ovaj šorc za kupanje ima svoj Lacoste znak sa prednje strane. Ukombinujte ih uz Lacoste letnje papuče i napravite odmor uz vaše omiljeno hladno piće.

Nije važno gde se nalazite, već kakav utisak ostavljate. Uz Lacoste, komunikacija je jasna: elegancija, istrajnost i sportski duh.
 

Podelite