Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Lacoste pokloni za muškarce

poklon, muškarci
25. 12. 2023.

Lacoste krokodil je znak elegancije i istrajnosti i upravo u tom stilu, sa krokodilom na grudima, vam želimo da uđete u Novu godinu. Poklonima je sada sezona, a prilikom razmene uvek su srećne obe strane. Kako ljudi koji poklanjaju, tako i oni koji primaju poklon. Već smo pisali o tome da su Lacoste akseosari uvek dobar poklon, ali ovaj tekst posvećujemo poklonima za muškarce.

Podsetite se koja su to osećanja koja doživljavate dok dobijate neki poklon. Naravno, to može da varira u zavisnosti od poklona i osobe koja vam poklanja, ali radost i zahvalnost su tu neizbežni. Čak će se i oni stenoviti makar malo opustiti pred činom pažnje. Neko je razmišljao o vama i pruža vam pažnju… To se teško odbija.
 

Poklonite muške polo majice

 
Večiti i neprevaziđeni Lacoste klasik su beskompromisno polo majice. Poklon ovog tipa je nepogrešiv, 100% koristan i privlačan. Čak 1933. godine je Rene Lacoste dizajnirao polo majice sa čistim, jednostavnim dizajnom i potpuno inovirao teniski svet. Zato Lacoste polo majice zovemo klasikom, jer ono što je bilo pre sto godina - do sada se održalo. 

Lacsote je preznatiljiv po eleganciji i kvalitetu, pa su takvi materijali i kroj. Polo majice pružaju udobnost, dugotrajne su i prepoznatljive. Diskretni logo brenda sa leve strane, na grudima, je odraz svega što ovaj brend nosi sa sobom. Casual prilike, sportska elegancija, sve do poluformalnih prilika - Lacoste polo majica je opcija. Bez preterivanja, može se reći da su Lacoste polo majice statusni simbol i modni izraz. Jednostavne su, a toliko sofisticirane. Dolaze u različitim jednobojnim tonovima, a celu ponudu pogledajte ovde.

Poklonite muške patike


Lacoste je jedan od retkih brendova koji uspešno pliva između sporta i elegancije. Tenis je sport, ali svi pokreti su elegantni. Koreni krokodila su u tenisu, pa ko bolje poznaje ove dve sfere nego Lacoste? 

U tom duhu, idealni pokloni za dragu osobu su muške patike sa fotografije. Sa leve strane su ležerne Lacoste patike Court Cage sa glatkom površinom, Lacoste znakom brenda i pravilnim rasporedom boja i oblika. Ove patike možete nositi uz pantalone i farmerke. Sa druge strane ipak, nalaze se sasvim sportske zelene Lacoste L003 patike koje takođe mogu biti idealan poklon. To je zato što su patike potrebne svakom muškarcu, bilo da su za svaki dan ili treniranje. Pritom su udobne i lako se stilizuju.

Poklonite muške rančeve

 
U istom duhu, smatramo da će i muški rančevi biti odličan poklon dragoj osobi. Kao i do sada, između sporta i elegancije, a u zavisnosti od životnog stila, birajte Lacoste rančeve. Ranac sa leve strane je idealan poklon nekome ko bi nosio i pomenute L003 patike, dok je ranac sa desne strane idelan za kancelarijski posao. Nije sasvim formalan, ali nije ni ležeran. Može se reći da je ranac sa desne strane definicija brenda Lacoste.

Radost i iznenađenje, osećaj pripadanja i posebnosti su srž prazničnih dana. Ipak, koliko je intenzivan ovaj osećaj dobijanja poklona, utoliko više je intenzivan osećaj kada pružamo poklon. Davanjem sebe oplemenjujemo, razvija se osećaj zahvalnosti, ljubavi i topline. Kada vidimo radost na tuđem licu zbog našeg dela, odmah se srce ispuni toplinom.

 Koga ćete vi obradovati ove godine?
 

Podelite