Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Lacoste pokloni i bordo boja - boja sezone

pokloni, sezona, boja
21. 12. 2023.

Lacoste torbe, rančevi i novčanici su poželjan poklon za novogodišnje prilike - posebno u popularnoj bordo boji. Ukoliko tragate za idealnim poklonim, znamo koliko naporno to može biti. Sigurni smo da dugo tražite i odlažete ovaj poklon zbog toga što je izbor ogroman, ali znajte ovo: najbolji pokloni su oni koji dugo ostaju korisni.

Upravo takve poklone možete pronaći u Lacoste kolekcijama. Imperativ brenda su elegancija i istrajnost, pa se ovom skupu osobina korisnost nameće sama od sebe. Neka vaš izgled bude jednostavan što se tiče boja i tonova, a na sve to dodajte bordo aksesoar. Pogledajte se u ogledalo i razumećete o čemu govorimo.
 

Lacoste ženski novčanik bordo boje


Bordo novčanik sa fotografije dolazi u savršenoj kutiji koja vam već pomaže da izgradite idelani poklon. Ne morate da razmišljate o pakovanju, teniski krokodil je sa gornje strane umesto mašnice - što će dodatno obradovati vašu dragu osobu. Pogledajte na linku ženski Lacoste bordo novčanik koliko pregrada ima unutra i šta sve staje.

Bordo boja ne može da izađe iz mode. Sada je više u žiži modnog sveta, ali nikada neće biti skrajnuta sa palete modernih boja i nijansi. Bordo boja simbolizuje ambiciju i moć, koju prate individualnost, intenzitet i sofisticiranost. Toliko odvažnih atributa se prisvaja vama samo uz pomoć pravih aksesoara. Oni koji nose bordo ne prihvataju status quo.

Podsetimo se da novčanik deluje i kao veoma ličan poklon.

Lacoste ženska torba bordo boje


Lacoste ženska torba u bordo boji sa fotografije je velika torba za svaki dan. Ona ima glatku površinu i znak brenda između početka ručki. Ručke su dugačke i ostavljaju dovoljno prostora da se torba može nositi preko ramena. Ova velika torba trpi sve što u nju stavite - knjigu, telefon, novčanik, parfem, ključeve, nekoliko namirnica iz prodavnice i nove helanke. Sve što možda i niste planirali da kupite, sada imate i kako da ponesete sa sobom.

Zaviriste u unutrašnjost putem linka Lacoste ženska bordo torba, videćete koliko je praktična.

Lacoste muški ranac u bordo boji


Trendovi nisu zaobišli ni mušku populaciju, tako da u novoj Lacoste kolekciji pronađite i muški bordo ranac. Bez mnogo detalja sa jasnim krojem, jednostavni muški ranac sa fotografije pronađite na ovom linku. Zavirite u unutrašnjost i već ćete moći da zamislite sebe kako ga nosite svakog dana, ili nekog vama dragog - što čini bordo ranac savršenim poklonom za muškarce.

Na sportskom horizontu ga održavaju crne vezice sa crnim naglavcima, dok je sve ostalo klasičan Lacoste dizajn. Pogledajte kako je ručica sa gornje strane jedinstvena. Znak brenda se nalazi sa prednje strane, u svom originalnom izdanju.

Bez funkcionalne torbe ili ranca, ne možete poći iz kuće ili stana. Na radost, Lacoste torbe i rančevi nisu nikada samo funkcionalni, već vrlo elegantni i sofisticirani. Telefon, kartice, maramice, labelo i još po koja sitnica je obavezna za boravak van kuće. 

Podsticaj ka eleganciji i istrajnosti je kao da ste nekome poželeli srećan rođendan. Elegancija je u pokretima, u vožnji, u govoru i u modi i kao takva vodi do neprikosnovene privlačnosti. Istrajnost znači kvalitet, a to se vidi i golim okom. Sve Lacoste torbe, rančevi i novčanici su baš takvi. 
 

Podelite