Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Začinite svakodnevni Lacoste izgled

izgled, svakodnevnica
11. 01. 2024.

Naširoko je poznato da Lacoste postoji na savršenoj sredini između elegancije i sportskog stila. Lacoste je više od street style mode, pogotovo kada uključite aksesoare. Podjednako žene i muškarci vole da nose zelenog krokodila svakog dana, jer pruža savrešen odnos formalnosti i neformalnosti.

Ovaj tekst je okrenut ka muškarcima i načinima da se začini svakodnevni izgled. Upravo je to Lacoste - ta elegancija u jednostavnosti, bez da je odmah jasno odakle dolazi. Sitnice čine ceo izgled daleko privlačnijim. Zato je važno stilizovanje, ali i kvalitet odeće - baš kao i ishrana i kvalitet namirnica. 

U nastavku teksta delimo sa vama tri saveta kako da začinite svoj svakodnevni izgled.
 

Bela majica ispod kragne džempera


Bela majica ispog kragne džempera je sitni detalj koji je verovatno nastao iz praktičnosti. Ali pre toga, ovaj stil o vama govori da volite jasnoću, čistoću i da je u vama nešto misteriozno privlačno. Toliko jednostavan detalj, a tako efektan. Majica ispod treba da bude uska, a ne široka. Baš takva je ova sa fotografije - Lacoste muška bela majica kratkih rukava. Lacoste crveni džemper sa fotografije je na ovom linku.

Još je koristi od ove kombinacije:
1.    ukoliko se nađete u prostoru u kom je toplo, uvek se možete raskomotiti i skinuti džemper sa sebe,
2.    majica ispod čuva tkaninu džempera od perspiranta i mirisa tela koji se lako može preneti na tkaninu. 

Setite se da ne samo majica i džemper, već su i - košulja i džemper idealni spoj.

Kaiš na pantalonama


Često nepravedno zanemaren, kaiš na pantalonama znači da je osvanula nova silueta izgleda. 

Deca crtaju oblike, boje ih drvenim bojicama, a okvire oblika potamnjuju flomasterima - i odmah slika ili crtež dobija više smisla. Isto je i sa izgledom - okvirima koji razdvajaju celine, dobijamo dubine u celoj pojavi što je pravi začin izgledu. Pantalone se nose svakog dana, ali svaki dan ne mora da bude dosadan uz kvalitetan i efektan muški kaiš oko struka.

Da li je presudno koje će boje i strukture biti kaiš? Svakako da kaiš treba da bude komplementaran sa cipelama ili patikama, ali danas je su pravila pojednostavljena. Oprobajte se u nekoliko opcija i pronađite šta vama najbolje polazi za rukom. Na ovom linku pronađite Lacoste kaiš sa fotografije.

Šal u zimsko vreme


Lacoste je sinonim eleganciji, a tako su i šalovi u zimsko vreme njen odraz. Bez mnogo truda, ovaj kratki šal obavijte oko vrata u jednom čvoru. Vodite računa da Lacoste znak bude sa prednje strane, vidljiv. Znak je diskretan, vredan i elegantan, te je prava šteta sakriti ga.

Zima je možda nekim najteži period za stilizovanje, jer slojevito oblačenje može biti dosadno. A zapravo, to je savršena prilika da stilizujete teksture, boje i oblike. Uz moćni kaput, ovaj Lacoste teget šal sa fotografije dolazi do izražaja. Bićete ušuškani, stilizovani, moderni, elegantno osvešćeni i privlačni. 

Lacoste ima moć jednostavnosti i to znači da bez mnogo komplikovanja ostajete u okvirima elegancije, pritajenog luksuza i sređenog života. Moć brenda je u tome što jača vaše samopouzdanje, dok vaše telo na sebi dodiruje kvalitetne materijale. Začinjavanje svakodnevnog izgleda je lako uz ovih par saveta i uz francuski Lacoste

 

Podelite