Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Elegancija i praktičnost: Otkrivanje stila Lacoste torbi i rančeva

torbe, rančevi
28. 03. 2024.

Lacoste, kao što već dobro znamo predstavlja sinonim za francuski šik i sportsku eleganciju. Međutim, ovaj brend nije poznat samo po svojim autentičnim polo majicama i patikama, već i po svojoj liniji elegantnih torbi i rančeva. Bez obzira jeste li u potrazi za sofisticiranom torbom za svakodnevnu upotrebu ili želite dodati dašak luksuza vašim odevnim kombinacijama, Lacoste nudi širok spektar torbi ali i rančeva koji spajaju stil, funkcionalnost i kvalitet.
 

Karakteristike Lacoste torbi i rančeva


Jedna od svakako najupečatljivijih karakteristika Lacoste torbi i rančeva je kvalitet izrade. Svaka Lacoste torba kao i ranac izrađeni su s pažnjom prema detaljima i od vrhunskih materijala, što osigurava dugotrajnost i otpornost. Bez obzira radi li se o koži, platnu ili kombinaciji materijala, Lacoste torbe i rančevi ističu se svojom izdržljivošću i sofisticiranim dizajnom.

Kada je reč o dizajnu, Lacoste nudi raznolikost stilova kako bi se uklopio u svačiji ukus i potrebe. Novi modeli iz nove kolekcije muških i ženskih torbi variraju od klasičnih torbi s prepoznatljivim krokodilom do modernih ruksaka i torbica preko ramena. Svaki muškarac i svaka žena može pronaći torbu koja odgovara njegovom odnosno njenom osobnom stilu i potrebama.

Ukoliko pogledate novi model ženske torbe Lacoste, primetićete prelep uzorak na teget materjalu izrade i moderan i pogodan oblik i dimenziju torbe, kopčanje na zip, ručke za nošenje u ruci, ali i duži kaiš za nošenje torbe preko ramena. Ovaj model torbe takođe krasi i veoma lep i elegantan privezak. Ukoliko pak želite da se uparite sa svojom jačom polovinom, ništa ne brinite. Nova kolekcija torbi i to omogućava zahvaljujući muškoj Lacoste torbi sa istim printom na teget materijalu izrade koji takođe krasi kaiš, zip i prepoznatljivi Lacoste krokodil. A zašto je baš teget boja odličan izbor, pročitajte u našem pređašnjem članku

Jedan od najpopularnijih elemenata na Lacoste torbama jeste upravo pomenuti logotip krokodila. Logotip je uvek prepoznatljivog oblika, ali se svojom bojom prilagođava dizajnu, bojama i materijalima artikala kao na modelima na slikama. Ovakvom prilagodljivošću je moguće postići savršen i elegantan stilski izraz pa čak i monohromatski izgled. 

Novi modeli torbi dolaze u različitim veličinama i bojama pružajući klasičan i elegantan dodir. Međutim, i Lacoste prati svetske trendove po pitanju ženskih potreba pružajući veći izbor ženskih torbi srednjih dimezija u satchel stilu i većih dimenzija tote torbi koje karakteriše veliki otvor i dve paralelne ručke, obezbeđujući dovoljno prostora za sve vaše potrebe. 

Ako tražite torbu koja kombinuje stil s praktičnošću, Lacoste nudi i rančeve i torbice za preko ramena koje su idealne za aktivan životni stil. Ovakva rešenja pružaju dovoljno prostora za vaše stvari, a istovremeno su udobna za nošenje tokom celog dana. Muški Lacoste ranac iz nove kolekcije dostupan je u više boja, dok bež varijanta predstavlja izbor kojim lako možete izraziti svoju individualnost. Ukoliko pak volite proverene varijante koje se lako uklapaju uz sve, crni obli Lacoste ranac će biti pravi izbor za vas.

Lacoste nudi raznolike opcije torbi i ranaca iz nove kolekcije koje će zadovoljiti zaista svaku želju. Od klasičnih crnih i smeđih tonova do vedrih boja i šarenih uzoraka, Lacoste torbe i rančevi omogućuju vam da postignete svoj stilski izrižaj. Pogledajte celokupnu ponudu i birajte.
 

Podelite