Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Gde sve možete nositi Lacoste papuče?

papuče, plaža, šetnja
23. 05. 2023.

Lacoste papuče se mogu nositi na različitim mestima, posebno sada kada nailazi letnja sezona. Papuče su sjajan izbor za neke opuštene prilike, lagane šetnjice i za situacije kada zapravo želite biti bosi. Imperativ brenda su elegancija i istrajnost i ova dva epiteta su utkani u sve što potpisuje Lacoste. Koračajte svakodnevno, lagano ili na zadatku, u Lacoste papučama, ovog leta. 

U svetu postoji debata o tome da li se papuče mogu nositi napolju ili samo unutra. Da, mnogi pobornici nošenja papuča ne dele mišljenje da se papuče nose vani. Ipak, svačiji životni stil se razlikuje i pomeranje granica može da donese neke nove uvide. Lacoste papuče možete nositi unutra, napolju, na plaži i bazenu, kao u svakodnevnim letnjim šetnjama.
 

Lacoste papuče nosite unutra i napolju


Lacoste papuče, tokom cele godine, možete nositi u unutrašnjim uslovima. Papuče štite svaki vaš korak, čuvaju vas da se ne prehladite i da uvek budete u suvom. Osim što se papuče mogu nositi u stanu i kući, mogu se nositi i u hotelskim sobama i apartmanima tokom putovanja. U njima možete otići i na doručak, u welness centar i na druga mesta u sklopu mesta na kom boravite.

Na označenim linkovima pronađite u našoj prodavnici: ženske roze Lacoste papuče i muške bele Lacoste papuče.

Lacoste papuče možete nositi na terasi svog stana, na terasi kuće i po dvorištu. Samo da nahranite psa, popijete kafu na jutarnjem suncu ili nešto drugo u sutonu dana, papuče su vaš saveznik!
 

Plaža je mesto na kojem morate nositi papuče


Plaža! Papuče su neizostavna i obavezna obuća na plažama. Na fotografiji iznad se nalaze muške plave papuče sa belom trakom i velikim znakom krokodila. Najbolja stvar kod Lacoste Croco Dualiste 123 patika jesu njeno reljefno gazište koje će vašem stopalu pružiti ugodno naslanjanje i sačuvati vas od potencijalnog klizanja.

Ovo se posebno odnosi na šljunkovite plaže gde je gaženje izazovnije u pogledu neravnina. Papuče su neizostavne zato što se među šljunkom i kamenjem može potkrasti insekt ili račić sa kojim ne želite da ulazite u sukob. Izbegnite bilo kakve neprijatnosti i sačuvajte svoja stopala uz Lacoste papuče.

Sjajno je što u njima možete došetati do samog mora ili jezera, zavisi gde se nalazite, i ostaviti ih na obali. Odmah uronite u letnje osveženje, a po povratku sa kupanja čekaće vas vaše Lacoste-ice - za bezbedan korak nazad.

Letnje šetnje su olakšane uz Lacoste papuče


Lacoste Croco 2.0 su ženske papuče koje vas svojim ovalnim ivicama štite od klizanja. Imaju veliki znak krokodila na traci preko risa, baš kao i muške papuče za plažu. Udobne su, dodaju visini i mogu se lako kombinovati uz šarenje letnje odevne komade.

Lacoste ženske papuče su sjajne za dnevne letnje šetnje, čak kada vam je pijaca ili prodavnica u blizini. Vaša produktivnost za taj dan će toliko biti uvećana koliko nećete morati da obuvate patike, vezujete ih i trpite zagušenost stopala na visokim temperaturama. Vremenska prognoza poprima sve ozbiljnije sunčane dane, pa ako vam je već dovoljno toplo - ne morate se dodatno sabotirati zatvorenom obućom.

Lacoste-ice možete nositi na različitim mestima, a u svakom koraku će se odašiljati vibracije elegancije i istrajnosti. U očekivanju leta, pročitaj i Zašto su Lacoste polo majice idealne za letnje dane?

 

Podelite