Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Umetnost stila bezvremenosti: crno-belo odevanje

stil, simbolika
23. 02. 2024.

U svetu sportske mode, gde trendovi dolaze i odlaze, postoje retki elementi koji ostaju neprolazni kroz vekove. Crno belo odevanje je upravo takav fenomen, simbolizujući eleganciju, sofisticiranost i moć stila gde se ikona krokodila savršeno uklapa. 

Bez obzira na modnu eru ili kulturološki kontekst, ova kombinacija boja ostaje vanvremenska i univerzalno omiljena među modnim entuzijastima širom sveta. Pogledajte kako Lacoste podržava ovu vanvremensku kombinaciju.
 

Simbolika crne i bele boje


Crna boja predstavlja simbol snage, elegancije, moći, ali i tuge. Crna boja je boja tajanstvenosti i dubine.
Potpuno suprotno tome, bela boja predstavlja čistoću, svežinu, nevinost, ali takođe i minimalizam i sofisticiranost. Kada se ove dve boje kombinuju, stvara se harmonija kontrasta koja privlači pažnju i ostavlja snažan utisak, baš kao kod ove muške Lacoste trenerke. 

Primetite kako jednostavnost dizajna muške trenerke dolazi do izražaja uz bele detalje i kako logo brenda zaokružuje sofisticiranu priču. Bilo da za ovu trenerku odaberete bele Lacoste patike ili nove smele modele Lacoste NEO patika, nećete pogrešiti ni sa jednim izborom.

Jedna od prednosti kombinovanja crne i bele boje jeste sposobnost da se postigne izuzetan efekat sa minimalnim naporom. Ovaj minimalistički pristup naglašava linije i oblike, ističući lepotu siluete. Odevne kombinacije u crno-beloj paleti mogu biti jednostavne, ali nikada dosadne. Upravo suprotno, one su često istovremeno efektne i suptilne, odišući samopouzdanjem i odmerenošću što je i suština Lacoste brenda. 

Još jedna prednost crno-belih odevnih kombinacija je njihova univerzalna prilagodljivost. Ove boje se lako kombinuju sa drugim bojama, što omogućava beskrajne mogućnosti stilizovanja. Bez obzira da li se radi o formalnim ili neformalnim prilikama, crno-bela kombinacija uvek ostavlja elegantan i prefinjen utisak.

Crno-bela kroz istoriju mode


Jedna od najznačajnijih karakteristika crno-belih kombinacija je njihova vanvremenska privlačnost. Bez obzira na trenutne modne trendove, ova kombinacija boja nikada ne izlazi iz mode. Ona je jednako relevantna danas kao i pre deceniju ili čak vek. Ovo je deo njenog šarma – sposobnost da izdrži test vremena i da ostane relevantna u svakom modnom kontekstu.

Kroz istoriju mode, mnoge svetski poznate ličnosti su birale crno-belo odevanje kao svoj zaštitni znak. Od Coco Chanel do Audrey Hepburn, ova kombinacija boja je sinonim za klasu i sofisticiranost. Njihove slike u crno-belom su postale simbol elegancije, inspirišući generacije modnih zaljubljenika širom sveta.

Pedeset nijansi bele boje


Dok su klasični komadi poput male crne haljine ili bele košulje uvek u modi, savremeni dizajneri donose nove interpretacije crno-bele estetike. Ovo može uključivati upotrebu različitih tekstura, uzoraka, topline nijansi i krojeva kako bi se postigla sveža i moderna estetika. Crno-belo odevanje nije ograničeno na klasične komade, ono se neprestano razvija i prilagođava savremenim trendovima.

Jedan od takvih trendova su nijanse bele boje. Upotreba različitih nijansi bele boje iz godine u godinu raste i lako prirasta za srca. Bela boja broji mnogo različitih nijansi toplih i hladnih tonova bele boje. Veoma svetla i hladna bela lepo pristaje svetloputim osobama, dok različite nijanse toplo bele pristaju osobama tamnije puti. Toplo belu lako može nositi većina ljudi i predstavlja siguran izbor ukoliko ne znate šta vam tačno pristaje. Naš predlog za ovu sezonu predstavlja kombinovanje hladno bele i toplo bele boje što može predstavljati odličan modni izazov i biti odraz crvenog tepiha.

Kombinujući Lacoste crnu i belu odeću možete postići moderan, sportski i udoban izgled koji odražava stil ovog brenda, zato, prionite na posao i izaberite sinonim za klasu i sofisticiranost.
 

Podelite