Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Modna elegancija za Dan zaljubljenih

elegancija, moda
13. 02. 2024.

Dan zaljubljenih se bliži, a sa sobom nosi i priliku da pokažemo svoju ljubav i pažnju prema posebnim osobama u našim životima. 

Dok se neki odlučuju za klasične poklone poput cveća ili čokolade, drugi traže nešto što će izraziti dublja osećanja i stil. U svetu mode, jedan brend se ističe kao sinonim za eleganciju, kvalitet i sofisticiranost - Lacoste.
 

Lacoste praznuje Svetog Valentina


Dan zaljubljenih se tradicionalno vezuje za Sv. Valentina, sveštenika koji je živeo u Rimu u 3. veku. Postoji nekoliko legendi o njemu, ali jedna od najpoznatijih kaže da je tajno venčavao mlade parove uprkos zabrani rimskog cara Klaudija II. Kao kaznu za svoje postupke, Valentin je pogubljen 14. februara, što je dovelo do toga da taj dan postane dan ljubavi.

Iako se Dan zaljubljenih tradicionalno vezuje za zapadne zemlje, sve više kultura širom sveta prihvata ovaj praznik. Različite zemlje imaju svoje jedinstvene načine proslave, ali su ljubav i romantika univerzalni jezik koji Lacoste brend podržava.

Kako slaviti ljubav uz Lacoste


Lacoste je evoluirao iz teniske odeće u globalni modni fenomen, koji predstavlja spoj sportske elegancije i luksuznog stila. A šta je danas na pijadestalu haotičnog modnog sveta ako ne sportska elegancija koja može ispratiti naš užurbani korak?

Za Dan zaljubljenih, Lacoste nudi širok spektar proizvoda koji će obradovati i najzahtevnije ljubitelje mode. Od klasičnih polo majica, preko modernih patika, do elegantnih kožnih torbi, Lacoste ima ponešto za svakoga.

Za ljubitelje klasične elegancije, Lacoste polo majice su savršen izbor. Dostupne u različitim bojama i dezenima, ove majice su sinonim za udobnost i sofisticiranost. Dodavanje personaliziranog detalja, poput ljubavnog pisma može dodatno oplemeniti ovaj poklon i učiniti ga jedinstvenim.

Ako tražite poklon koji će izraziti dublja osećanja, Lacoste kožne torbe su pravi izbor. Ručno izrađene od najfinijih materijala, ove torbe su simbol elegancije i praktičnosti. Od klasičnih torbi za nošenje na ramenu, do modernih rančeva, Lacoste nudi raznolik izbor koji će zadovoljiti sve ukuse.

Za ljubitelje luksuznih detalja, Lacoste muški i ženski novčanici su idealan poklon. Sa svojim modernim dizajnom i visokokvalitetnom izradom, novčanici predstavljaju spoj elegancije i funkcionalnosti. Bilo da se odlučite za klasičan model sa znakom brenda, ili model sa printom, Lacoste novčanici će sigurno oduševiti svakog zaljubljenika u modu.

Uz to, Lacoste nudi i širok asortiman dodatnih aksesoara, poput kapa, nesesera i kaiševa, koji će upotpuniti svaki outfit i naglasiti individualni stil. Za više ideja za poklon pogledajte naše predloge za muškarce i za žene.

Dok se bliži Dan zaljubljenih, razmislite o poklonu koji će trajno obeležiti vašu ljubav i pažnju prema posebnoj osobi u vašem životu. Sa svojim beskompromisnim kvalitetom i prepoznatljivim stilom, Lacoste je brend koji će sigurno oduševiti svakoga. 

Zato, ovog 14. februara, izrazite svoju ljubav sa stilom - izaberite Lacoste.
 

Podelite