Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Kako stilizovati muške farmerke za posao, bar i za druženje?

farmerke, muškarci
22. 11. 2023.

Kako stilizovati muške farmerke tako dobro, da ni sami ne budete sigurni kako ste to uspeli? Prvo jeste da birate brend koji podržava eleganciju i urednost u svakoj prilici, kao što je to Lacoste. Sledeći korak jeste da pronađete pravi par farmerki koji na vama odlično stoji, da biste u njima mogli da uživate. Treće je da ih stilizujete prema prilici u kojoj se nalazite: na poslu, u baru ili na druženju.

Da se podsetimo, teksas je zapravo pamuk, ali tkan na poseban način koji mu daje čvrstinu i autentični izgled. Danas je retko pronaći farmerke od čistog teksasa, iz prostog razloga što je ljudima neophodna doza udobnosti - sve Lacoste farmerke u ovom tekstu imaju 5% elastina. Nošenje teksas farmerki je razuman izbor, ali boja teksasa može da odredi vaš stil i pojavu.
 

Oštar izgled: Lacoste crne farmerke za posao


Za oštar izgled, birajte crni ili tamni indigo teksas Lacoste farmerki - model koji nije uzak, već dovoljno široko prati liniju nogu. Takve farmerke ne smeju imati nikakve rascepe, dodatke, ukrase i slično. One su osnova vašeg izgleda i u njihovo ime nek govori samo potpis brenda Lacoste.

To je savršen par farmerki na kojima možete graditi ostatak oštrog izgleda - i to je par farmerki koji će vam dugo godina trajati. Nastavite svoj izgled sa kožnim čizmama ili čizmama od velura - uz indigo farmerke preskočite bele patike, osim ako želite da gornji deo bude bela polo majica. U tom slučaju več prelazimo sa oštrog na manje formalni, casual, stil.

Manje formalni izgled: tamne Lacoste farmerke za bar


Tamne Lacoste farmerke nosite petkom na poslu ili u večernjim prilikama u baru. Ove farmerke su za okruženja stidljive formalnosti. Nabacite polo majicu kada je leto, ili običnu majicu, ali u tom slučaju obavezno dodajte sako. Odabrana majica neka bude jednobojna, da prati liniju vašeg tela, neka je duga do vašeg pasa, bez grafike i fotografija. Opciono, dodajte kaiš i čizme, jer ipak je sada hladnije vreme (inače možete poneti i jednobojne kožne patike). Uvek imajte na umu da će obuća najviše odrediti kako vam stoje farmerke.

Opušteni izgled: Lacoste plave muške farmerke


Plave i svetloplave Lacoste muške farmerke su osnova opuštenog izgleda. Da, na njima se mogu kombinovati Lacoste sportske patike - koje nisu za teretanu ili sportski teren. Iako se stremi opuštenom izgledu, previše sportskim patikama se samo provocira neuednost. 

Druga početnička greška može biti kombinovanje plavih farmerki i plave majice koja je približne boje farmerki. Preskočite to. Držite se jednobojnih majica, na taj način ćete sačuvati ukus u opuštenom izgledu. Kao i na fotografiji, u redu je da preko nabacite otkopčanu button-down košulju ili čak bomber jaknu - bež ili kombinovanih boja

U blogovima na Lacoste stranici pričamo o eleganciji, sportskoj eleganciji, uspesima, istrajnosti i dobrom osećaju. Upravo ovako se možete osećati i vi, uz naše savete o tome kako da stilizujete svoje farmerke. Već smo pisali o tome da su košulja i džemper idealni spoj i taj spoj možete biti primenjen na sve gore pomenute stilove.

Imperativ brenda Lacoste su elegancija i istrajnost, pa su samim tim i takve Lacoste muške farmerke. Pogledajte sve muške farmerke u Lacoste prodavnici ovde
 

Podelite