Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Košulja i džemper su idealni spoj

košulja, džemper, spoj
02. 11. 2023.


Kombinacija košulje i džempera će dati okvir vašem telu i izgledaćete sjajno. Kao što već dobro znate, sjajan izgled će uticati i na vaše sjajno raspoloženje. Ima li boljeg dvojca? 

Lacoste već sada u našoj internet prodavnici ima veliki izbor košulja i džempera, ali pre kupovine, u nastavku teksta, dajemo vam par saveta kako da ih stilizujete i u kojim prilikama.
 

Košulja i džemper se nose svuda


Kombinacija džemper i košulja se može nositi skoro svuda, od posla do parka i od fakulteta do bara. Štavište, ono što je sjajno u vezi sa ovom kombinacijom je to što je možete upariti sa skoro svim pantalonama i cipelama. Za nešto ležerniji izgled kombinujte ih sa farmerkama i mokasina, a ukoliko želite viši stepen elegancije onda ih kombinujte sa pantalonama i oksfordicama. Štaviše, ova kombinacija se može nositi sa sakoom preko ili bez njega, a sve ovo čini kombinaciju košulje i džempera vrlo pristupačnom. Praktično i raznovrsno,

Pravilo elegancije jeste da ono što nosite pristaje vašem obliku tela. Košulja i džemper prate liniju tela, ali ne treba da pritisnu telo i da vam bude neudobno. Već smo pisali o razlikama classic fit, regular fit i slim fit polo majica, a ista pravila su primenljiva i za košulje. 

Na fotografiji se nalazi regular fit muška košulja.

Osećaj koji treba da imate dok nosite košulju i džemper jeste kao da vas ova dva komada grle. Fokusirajte se na džempere sa minimalnim osećaj vrećastog kroja, kao i one gde ukoliko rukav nanižete nagore ka laktu - ono ostane u tom položaju. Sa druge strane, kroj košulje treba da prati vaš put ramena, da bude dovoljno čvrsta da prati linju tela, ali i dovoljno labava da vam omogući pokret podizanja ruku.

Koji izrez džempera je idealan za kombinovanje uz košulju?


Na fotografijama su primeri V izreza i okruglog izreza u kombinaciji sa belim majicama ispod. 

Stilisti govore da ukoliko odlučite da nosite okrugli izrez, važno je da ivice kragne košulje budu uvučene u džemper. Sa druge strane, to nije obavezno kod V-izreza džempera, ali može da varira s obzirom na dužinu izreza. Bonus savet: muškarci koji imaju punije lice najbolje izgledaju u džemperima sa V-izrezom, jer će im to izdužiti vrat, dok se muškarcima sa ovalnim licima savetuje okrugli izrez.

Koja boja džempera pristaje svetloplavoj košulji?

 
Svetloplave i bele košulje su najpopularnije, a možda je izazovnije kombinovati svetloplavu uz džempere. Pravilo kombinovanja boja nam govori da iste boje različite nijanse idu zajedno, baš kao i kontrasti. Svetloplavu košulju kombinujte uz tamnoplavi džemper sa fotografije, da, baš ovaj sa cibzarom. Cibzar spustite toliko da se kragna vidi u svakom trenutku, za onaj posebni elegantni šmek. 

Belu košulju možete kombinovati uz sve boje džempera. Naš predlog je da budete efektni i odaberete crveni džemper sa fotografije. 

Ova Lacoste kombinacija se može stilizovati prema vašem raspoloženju ili prema prilici u kojoj planirate da nosite košulju i džemper. Složićete se da je ova kombinacija praktična i da nudi raznovrsne mogućnosti. Koji je vaš izbor?
 

Podelite