Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Zašto teget boja deluje elegantno?

boja, elegancija
29. 01. 2024.

Teget boja uvek asocira na eleganciju, ali i na moderan izgled. Ono je specifična boja koja se često može pomešati sa sasvim crnom bojom. Na engleskom se za nju kaže da je navy blue, u bukvalnom prevodu mornarska boja - ustvari to je boja najdubljeg dela okeana. Jednako je pogodna za svečane, kako i za ležerne prilike. 

Duksevi, džemperi, majice i haljine, aksesoari - sve može da podigne vaš izgled na novi nivo kada imate na sebi teget boju. Posebno kada se dogodi susret Lacoste brenda, koji je sav satkan od elegantnih niti života i stila. Kada zeleni krokodil potpisuje vaše teget odevne predmete, to za vas govori da držite do sebe, da znate šta je stil, udobnost i kvalitet.
 

Teget boja u Lacoste prodavnici


Duboki tonovi teget boje imaju prizvuk luksuza, sofisticiranosti bez napora i prefinjenosti. Teget odeća je vanvremenska, odoleva svih trendovima i prolaznim uticajima. Pored bele boje, teget je pravi izbor kada tragate za gracioznošću i elegancijom. To se može videti na primeru fotografije iznad. Važno je, pored svega, i birati kvalitetne materijale koji doprinose tom duhu kvaliteta i elegancije.

Klasičan i prefinjen izgled teget boje stvara uglađeni izgled i odjekuje tihim samopouzdanjem. Bilo da se radi o dobro skrojenom odelu, polo majici ili jednostavnoj haljini, teget boja pruža osećaj zrelosti. 

Teget boja utiče na raspoloženje i percepciju, zbog svoje duboke i umirujuće nijanse. U psihologiji, ova boja se povezuje sa osećajem stabilnosti, poverenja i spokoja, što stvara umirujuću atmosferu. Samopouzdanje, smirenje i sigurna opuštenost su osećaji koje promoviše teget boja. Sva ova osećanja su u paraleli sa elegancijom življenja. A, Lacoste postoji na postulatima elegancije i istrajnosti.

Da li zbog prostranstva svemira ili okeanskih dubina, teget boja budi osećaj misterije i dubine. Svakako da teget boja utiče pozitivno na naše emocije, podstičući smirenje i samopouzdanje. Kada se na to dodaju precizni krojevi, akcenat na detaljima i diskretne poruke - to je dobitna kombinacija. 

Koje boje se kombinuju uz teget/tamnoplavu boju?


Teget boja je svestrana i može se kombinovati sa mnoštvom drugih boja. Ukoliko težite klasičnom izgledu, uparite je sa belom bojom. Zbog ovoga je naširoko popularan dezen horizontalnih prugica teget i bele boje. Sigurno ste viđali ovaj spoj na majicama, haljinama i džemperima. To je čista i sveža kombinacija koja će u vama probuditi nežne emocije.

Usput, sve što nose naši modeli pronađite u našoj prodavnici i kupujte online - a evo i tri razloga zašto.

Štaviše, neutralne boje poput bež i sive takođe nadopunjuju teget boju stvarajući elegantni ansambl. 

Sa druge strane, maslinastozelena boja sa teget bojom dodaje utisku bogatstva i moći. Sve ovo ipak mora biti podržano kvalitetnim materijalima i teksturama, kao što to ima u Lacoste kolekcijama. Neki zagovaraju konstrastne boje, što nije pogrešno. Slične tonove i boje je lako kombinovati kada birate kvalitetne materijale. Kvalitet uvek dolazi do izražaja i to može da zaseni neka modna pravila.

Za hrabrije trendsetere, kombinujte teget boju sa živahnim koralnim bojama. Upravo je izgled sa fotografije primer. Uz teget trenerku i duks, devojka nosi jarko narandžastu torbu. Savršena kombinacija boja koja priziva proleće.

Ukoliko želite da obogatite svoj izgled nakitom - metalik srebrni i zlatni su pun pogodak. Neka to bude dašak glamura vašem celom izgledu - ležernom ili elegantnom.

Nosite Lacoste teget odeću svakog dana i uživajte u koristima jednostavnosti.

 

Podelite