Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Tri saveta muškarcima za sportsko-elegantni izgled

savet, izgled
22. 11. 2023.

Definitivno nešto što se nameće u modernom društvu je sportska elegancija i u to ime donosimo tri saveta muškarcima. Tome je teško odrediti pravo značenje, ali to je neformalni i uredni stil odevanja. Sportska elegancija eliminiše kravate, mašne i pantalone na peglu, to je rezervisano za originalnu eleganciju. 

Sportska elegancija se odnosi na prilagođenu elegantnu odeću na udoban način. Ovo nisu stvari koje biste nosili kod kuće i dok ste u stanu. Sve što je elegantnije od trenerke, a manje formalno od odela pripada sportskoj eleganciji. Bele patike, uredne farmerke, bela košulja i sako su verovatno pravi primer ovog izgleda. Štaviše, polo majica je definicija sportske elegancije.
 

Sako i polo majica su sinonimi za sportsku eleganciju


Ležerni izgled može izgledati kao opušten i lenj, dok sportska elegancija vodi uglađenostom i profesionalnom izgledu.

Nabacivanje sakoa preko majice i farmerki je lak potez i jednak je potezu koji fiksira sportsku eleganciju. Da li je tkanina sa teksturom ili bez, sa naramenicama ili bez, njegov kroj će obavezno dati dodir elegancije. 

Pored sakoa, ultimativni komad odeće koji je sinonim za sportsku eleganciju jeste polo majica. Kratkih ili dugih rukava, polo majica je poput crne haljine za žene. Uz polo majicu, nije vam više potreban sako, mada nije zabranjeno. 

Kragna i dugmad su zajednički elementi sakoa i polo majice. To je ono što sugeriše eleganciju udobnog i ležernog izgleda.

Tri koraka do sportsko-elegantnog izgleda


Aksesoar

Ukoliko odaberete kaiš, novčanik ili torbu, podići ćete svoj izgled na novi nivo. Jednostavne farmerke i majica uz kaiš će izgledati potpuno drugačije. Boja, kroj i brend će biti odlučujući u ovoj kombinaciji; sa crnom bojom i srebrnom kopčom nikada nećete pogrešiti. 

U Lacoste prodavnici pronađite najnovije kaiševe u više boja, krojeva i kopči. Naglasite svoj sportsko elegantni izgled i neprimetno odnesite titulu elegatnog stila u ležernim situacijama.

Bele patike
Nekoliko godina unazad bele patike su se pokazale kao svestrane i lake za kombinovanje uz pantalone, farmerke i trenerke. Ono je najsvestranija boja patika koje možete da nosite i imaju najčistiju estetiku od svih cipela i svih boja. Belina, kao i tenisu, označava čistinu, eleganciju i oštar um. Mogu da se kombinuju bukvalno sa bilo čim, od ležerne odeće do sportske elegancije. Čak su viđene i mladoženje u visoko elegantnim odelima kako nose plitke bele patike.

Za dodir elegancije, bele patike ne mogu biti sportskog dizajna i sportske namene, već plitke i ravne. Pogledajte dva modela koja izdvajamo iz naše trenutne ponude: Europa Pro i L001.
 
Razlika patika sa fotografija je u visini platforme i oblicima detalja. One su bele, imaju znak brenda Lacoste i elegantne, ravnomerno raspoređene linije plave boje.

Čak, šarene čarape mogu dati poseban šmek celom izgledu.

Frizura
Elegantno ošišana kosa odaje utisak čistoće, urednosti i stila. Ukoliko imate bradu, negujte je ili sasvim obrijte. Usklađenost urednosti lica i tela su ultimativni savet za dodir elegancije svakom danu.

Elegancija je često odraz vašeg stava i može imati vrlo malo veze sa odećom, obućom i frizurom. Trenerke nisu deo sportske elegancije, mada pravi modni entuzijasti će uspeti da naprave pravu stilsku kombinaciju. Čak i ako birate trenerke, birajte brendove kojima je elegancija imperativ, kao što je to Lacoste.
 

Podelite