Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Važnost kroja majice

kroj, majice
22. 03. 2024.

Važnost kroja igra ključnu ulogu u određivanju njenog izgleda, udobnosti i funkcionalnosti. Pravilno prilagođen kroj može naglasiti linije tela, istaći figuru i doprineti estetici odevnog komada. Takođe, odgovarajući kroj muške ili ženske majice omogućava udobnost tokom nošenja, pružajući slobodu pokreta i osiguravajući da se osoba oseća dobro u odeći.

Funkcionalnost majice takođe zavisi od njenog kroja. Na primer, slim fit majice često su bolji izbor za slojevito oblačenje ili nošenje ispod sakoa zbog svog suptilnog izgleda, dok opušteniji i širi krojevi mogu biti idealni za casual ili sportske aktivnosti.

Pored toga, kroj majice igra ulogu u izražavanju stila i ličnosti nosioca. Različiti krojevi odgovaraju različitim prilikama i stilovima odevanja, omogućavajući nosiocu da se izrazi na autentičan način i da stvori željeni izgled. Stoga, odabir pravilnog kroja majice ima značajan uticaj na ukupan stil i doživljaj odevne kombinacije.
 

Lacoste krojevi polo majica


Lacoste je poznat po svojim kvalitetnim polo majicama koje su postale simbol sportske elegancije. Kada se radi o različitim stilovima i fitovima, Lacoste nudi nekoliko opcija koje se razlikuju u kroju kako bi odgovarale različitim preferencijama i stilovima nošenja:

1.    Klasični stil i nepogrešivi izbor svakog dana su Classic Fit majice. Classic Fit Lacoste polo majica pada niz ramena i udobno se namešta na telu. Idealna je kada ne želite da otkrijete liniju svog tela, iz bilo kog razloga ili kada krećete na neki sport. Rukavi su neopterećujući i stvaraju osećaj udobnosti. Dužina ovih majica je ispod pojasa, a često su i dva-tri centrimetra duže sa zadnje strane u odnosu na dužinu sa prednje strane. Ono što je sjajno, pogotovo kada se radi o kupovini na internetu, je to da Classic Fit polo odgovara redovnoj veličini majica koje inače nosite. 

2.    Slim Fit majice su modernije od Classic Fit-a, jer prate liniju tela. Strukirane su i uže u predelu grudnog koša u odnosu na prethodne. Upravo na grudnom košu su Slim Fit majice oko pet-šest centimetara uže od Classic Fit-a. Za sve koji žele da naglase svoj struk, da ih kombinuju ispod sakoa ili koriste za slojevito odevanje, pravi izbor su Slim Fit majice. 

3.    Regular Fit Lacoste majice su oni modeli majica koji su između prethodna dva. Ovaj kroj majice podrazumeva uži deo kod struka, ali je udobnost zadržana. To je zlatna sredina za sve one koji se ne mogu opredeliti.
 

Kvalitet Lacoste polo majica


Lacoste brend se već decenijama izdvaja na svetskom tržištu zbog raznovrsnosti materijala koje koriste. Lacoste polo majice, izrađene od čuvenog pique pamuka, postale su sinonim za kvalitet. 

Pique pamuk je specifičan tip tkanine koji se često koristi u proizvodnji polo majica, među ostalim odevnim predmetima. Ova tkanina je prepoznatljiva po svom karakterističnom teksturnom izgledu koji podseća na sitne reljefne šare ili "pike", odakle i potiče naziv.

Osnovni materijal od kojeg se izrađuje pique pamuk je pamučni konac. Kombinacija debelih i tankih niti u tkanju stvara karakteristične šare koje daju datu teksturu i efekat. Ova tekstura ne samo da daje poseban izgled tkanini, već i doprinosi njenom rastegljivom svojstvu, čineći je udobnom za nošenje. Pique pamuk se često koristi u proizvodnji sportske odeće, posebno polo majica, jer obezbeđuje dobru prozračnost i apsorpciju vlage. Takođe, ovaj materijal je izdržljiv i dugotrajan, što ga čini idealnim za aktivnosti na otvorenom ili za svakodnevno nošenje.

Nasuprot tome, nedostatak Lacoste proizvoda za nekog možda može biti visoka cena, ali iskustva svih kupaca Lacoste artikala jeste da im je ova kupovina bila dugoročno isplativa, budući da su ove majice jako dugo trajale i da boje ne blede vremenom. Pogledajte sve nove modele Lacoste polo majica i pripremite se na vreme za predstojeću prolećnu sezonu.

Podelite