Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Lacoste odeća i aksesoari za novogodišnji outfit

novogodišnji outfit, stil
23. 12. 2022.

Gde ćete za Novu godinu? To je redovno decembarsko pitanje svake godine. Odgovor na to pitanje ne znamo, ali znamo šta možete da obučete i ponesete ovom prilikom. Za početak, dajte sebi odgovor na pitanja ko ste vi i ko želite da budete? U nastavku teksta vas čekaju ideje za muški i ženski novogodišnji Lacoste outfit.

Znamo da Lacoste neguje svedenu eleganciju, pa tako i ove godine u ponudi možete pronaći baš takve odevne komade. Svedena elegancija za svedeno-elegantnu žurku sa vašim, odabranim prijateljima. 

Odabir novogodišnje kombinacije zavisi i od mesta na kojem ćete dočekati Novu godinu. Naš predlog je da budete svoji - a bićete svoji samo kada nosite odeću koja dopušta da naglasite ličnost. Dakle, odeća treba da bude svedena - i elegantna - baš kao Lacoste i novogodišnja noć.
 

Muški novogodišnji Lacoste outfit

 
Zelene pantalone upravo oslikavanju boju brenda krokodila. One će vam dati osnovni komad na kojem možete da gradite celokupan novogodišnji izgled. Naravno, da biste ostali elegantni birajte Lacoste muške košulje dugih rukava. Ceo izgled će dopustiti da se vaša ličnost dođe do izražaja, da biste ostali svoji. Svakako, uz Lacoste komade, vi donosite i pozadinu o sebi - a to je da ste elegantni i istrajni. 

Uz ove pantalone dodajte i crni Lacoste kaiš. Modni dodaci, poput kaiša, sata i novčanika, naglašavaju vaš izgled bez mnogo truda. To su trikovi koje svaki moderni muškarac može da usvoji da bi svojom pojavom odao utisak pažljive osobe.

U ranijim tekstovima smo pisali o tome da je zgodno da uvek imate nekoliko kvalitetnih komada u svom garderoberu. To je korisno za sve one muškarce koji žele da na dohvat ruke imaju bezvremene komade. To su klasici koje možete nositi trajno, a uz Lacoste to su uvek elegantni komadi. Ukoliko već niste to učinili, neka muški capsule wardrobe dođe na listu novogodišnjih odluka. 

Ženski novogodišnji Lacoste outfit

 
Na fotografijama iznad se nalaze dve stvari koje možete ukombinovati za ženski novogodišnji Lacoste outfit. Sa leve strane se nalazi ženska košulja sa jasnom kragnom i dugmićima celom dužinom. Sjajna stvar je što ovu košulju možete nositi i kasnije, nebrojeno puta, jer je tako elegantna i jednostavna. 

Novogodišnja noć znači dobar provod, a da biste se dobro proveli, morate sebi dobro da izgledate. Belu košulju možete nositi uz široku suknju ili široke pantalone, a ceo izgled začinite crvenom Lacoste torbom. Crveno i jeste boja radosti novogodišnje noći, zar ne? 

Ukoliko je vaša novogodišnja odluka da više vremena provodite sa ljudima i na događajima koje stvarno volite pročitajte naš tekst Zašto je minimalizam popularan?. Oblikujte svoj život tako da vam donosi najviše radosti.

Zašto Lacoste u novogodišnjoj noći?

 

Kažu da u novogodišnjoj noći treba da budemo ono što jesmo i još malo ono što želimo da budemo tokom naredne godine. Lacoste vodi računa o okolini oko sebe, o životinjama, o pokretima na svakom terenu - sportskom i civilnom. Mi vam želimo minimalizam, jednostavnost, više vremena za sebe i druge i znamo da to možete postići uz brend krokodila.

Zato, ukoliko želite da trajete i budete elegantni tokom cele sledeće godine, birajte Lacoste komade i aksesoare za novogodišnji outfit.
 

Podelite