Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Muški capsule wardrobe

garderober, odeća
24. 08. 2022.

Da li se i vi svaki dan pitate: šta da obučem danas? Ovo ste nosili juče, ono prekjuče… Nemate više šta da iskombinujete. Nezadovoljno napuštanje stana ili kuće ne treba da upropasti ostatak dana. Uz muški capsule wardrobe ćete uvek imati šta da obučete, zato vam u nastavku otkrivamo tajne kako je to moguće.

Pre nego što se bacite na online kupovinu, priznajte sebi da želite ovu promenu. Otvorite vrata svog garderobera i zapitajte se šta niste nosili već dve sezone unazad? Odvojite sve na jednu stranu, u jedan kofer ili ogromnu kesu za kupovinu i podelite nekome. Ili - prodajte! Otarasite se nepotrebnog, da biste napravili mesta za potrebno.
 

Šta je muški capsule wardrobe?


Kao što smo rekli u tekstu za ženski capsule wardrobe: garderober u kapsuli podrazumeva majice, pantalone, haljine, cipele, patike, košulje i aksesoare koji bi mogli da se slažu i kombinuju. To znači da ovde nije fokus o modernoj, sezonskoj odeći, već o onim komadima koji odolevaju zubu vremena i mogu da se nose godinama. 

Pored materijala i kroja, važno je voditi računa i o bojama odevnih komada. Garderoba treba da dopunjuje jedna drugu. Uz prave boje - bež, crnu, sivu i belu - i pravo mesto za takve stvari, nećete pogrešiti. 

Prilikom kreiranja capsule wardrobe-a bitno je da pravila ne pratite slepo, već da prvo razmotrite svoj životni stil. Ako vaša svakodnevnica iziskuje formalnu odeću, bacite fokus na pantalone i košulje. Ukoliko vaše svakodnevne obaveze diktiraju ležernije odevne varijente, fokusirajte se na kvalitetne farmerke, trenerke i majice. Sjajna stvar je što Lacoste polo majice pripadaju obema grupama. 

Formalni muški capsule wardrobe

 
Pantalone i košulja sa fotografije su komadi koje možete nositi u različitim kombinacijama, što si ih čini idealnim stavkama vašeg capsule wardrobe-a. Iako zelenkaste, Lacoste pantalone sa leve fotografije nemaju intenzivan, već neupadljiv ton. Takva zemljana boja je pogodna za kombinacije sa belom, kao i crnom košuljom ili, pak, plavom košuljom. Svakako da bez crnih Lacoste pantalona capsule wardrobe neće biti potpun. 

Na jedan komad iz capsule wardrobe-a mogu da se nadograđuju ostali delovi izgleda i u tome je tajna. 

Sa druge strane, hajde da razmotrimo potrebu za ležernijim izgledom. 

Ležerni muški capsule wardorbe

 
Sa leve strane se nalazi Lacoste trenerka, a sa desne Lacoste polo majica. Obe su u zemljanoj nude boji, koja trpi nadogradnju ostatka outfit-a. Čak i u ležernoj varijanti, uz Lacoste nikada nećete napustiti eleganciju, a istrajnost je svakako imperativ brenda i zato je Lacoste sjajan izbor za muški capsule wardrobe. 

Da li je muškarcima potreban capsule wardrobe?


Kapsula garderober je potreban i muškarcima - jer ne vole da se opterećuju detaljima. Zato je sjajna stvar kada možete da pripremite svoju garderobu tako da vam uvek odgovara. Možda neka odeća trenutno jeste moderna, ali ako vama ne stoji ili ne želite to da nosite - ne morate. Bitno je samo da se fokusirate na par kvalitetnih komada koji će postati vaš potpis. 

Više odeće ne znači da ćete imati šta da obučete. Ali odabir nekoliko pravih komada jeste znak da ćete uvek imati šta da obučete. Capsule wardrobe je koncept koji čuva novac, a pritom pruža toliko izbora. 
 

Podelite