Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


torbe, sandale

Razigrane brazilske Petite Jolie torbe i sandale

18. 07. 2023.

Petite Jolie je brazilski brend i prepoznatljivi su po svojim razigranima modelima torbi, sandala, papuča i druge obuće. Brend je osnovan 2009. godine i od tada je rastao brzinom kojom se širio internet. Širom sveta, u više desetina zemalja, Petite Jolie je sakupio svoje obožavatelje. Sada je dostupan i kod nas, i to u N Fashion prodavnici.

Brend je namenjen ženskoj publici i poznat je po svojim šarenim i originalnim dizajnerskim kolekcijama. Leto je sjajna prilika da unesete boje u svoju svakodnevnicu.
 

Petite Jolie ženske torbe


Mala ženska Petite Jolie Bing torba u boji karamele je torba sa fotografije iznad. Ova mala torba ima na sebi bele šare u obliku morskih talasa. Sjajno je nositi je na plaži preko dana ili uz končanu haljinu tokom večernje šetnje. Apsolutno će naglasiti bilo koji izgled. Upečatljivi detalj je ime brenda u zlatnim slovima sa prednje strane. Ništa manje zapostavljene nisu ni ručke, niti kaiš. Neuobičajeno, ova torba je dizajnirana sa providnim ručkama i kaišem. Kaiš je i dalje podesiv i omogućava nošenje torbe preko ramena. Ukoliko je osnova vašeg izgleda jednostavna i jednobojna haljina, Petite Jolie torba će celokupni izgled preokrenuti na stilizovanu stranu. 

Ukoliko prva torba za vas nije bila dovoljno ekstravagantna, možda ćete promeniti mišljenje uz limun žutu Petite Jolie Pop žensku torbu. Njena veličina odgovara camera bag torbama i otvara se rajferšlusom sa gornje strane. Sa prednje strane su uvećani beli krugovi, poput uveličane polka dot šare. Na sve to, u velikom formatu, sa prednje strane se nalazi ime brenda roze boje. 

Brazilski brend je uspeo da dve eksplozivne boje spoji na razigrani način. Petite Jolie torba sa fotografije se može nositi svakog dana, preko ramena, pomoću širokog kaiša. Uz popularne jarko žute sandalice, Petite Jolie torba će brzo i lako postati deo letnjeg izgleda!

Petite Jolie ženske sandale


Na fotografiji iznad nalaze se Petite Jolie Sandale Fizzy. Već smo pisali da se Petite Jolie brend okrenuo jarkim bojama, i u to ste se mogli uveriti kada smo pisali o torbama. Međutim, sandale sa fotografije nemaju intenzivne boje. Ipak, imaju nesvakidašnji dizajn i ovde se ponavlja šara belih talasa na baon traci preko risa. Verovatno već možete da pretpostavite uz koju torbu se ove sandale idealno slažu… Braon podloga i braon pertlice vraćaju fokus na stil klasičnih letnjih sandala. Vrlo su udobne i lakse za kombinovanje uz odevne kombinacije. Najbolje bi bilo da se u to sami uverite i da nam ispričate svoje iskustvo preko instagrama - zapratite nas

Petite Jolie ženske papuče

 
Na fotografijama iznad se nalaze dva različita para Petite Jolie papuča. Prve su sasvim roze boje sa mašnicom preko prstiju. Ispod mašnice se krije trakica između koje nalažu prsti, kao kod japanki. Ove papuče možete pronaći na linku Petite Jolie Lucky. Zanimljiv je način na koji je kreirana mašnica. Stiče se utisak da je dugačka traka naslagana u nizu bez prekida, deo po deo i na kraju skupljena središnjom šnalom. Ivice ove neprekidne trake su završene metalik umetkom sa potpisom brenda. 

Na fotografiji pored se nalaze Petite Jolie Vibe papuče, sa braon osnovom i svetlo roze trakicama koje se ukrštaju. I jedne i druge papuče se mogu nositi kako u dnevnim, a posebno u večernjim elegantnim prilikama. Šetnja kraj mora ili kroz primorski grad u Petite Jolie papučama odaje tako romantične vibracije. 

Kombinacija boja brenda Petite Jolie vam pruža slobodu da se usudite, da izmislite, zabavljete se i budete to što jeste. Sve nove modele ovog brenda u N Fashion prodavnici pogledajte ovde

Nastavite sa čitanjem: Šta obući kao gost na venčanju?
 

Podelite