Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


venčanje, dres kod

Šta obući kao gost na venčanju?

27. 09. 2022.

Ove godine venčanja su ponovo u velikom broju, nakon velike pauze, a vi kao gost sigurno imate dilemu šta obući? Toliko venčanja budi emocije i donosi radosne momente i shodno tome treba svojim izborom odeće uveličati skup. Ponekad je izbor odeće za venčanje otežan, ali ukoliko sebi postavite nekoliko pravih pitanja, brzo ćete se rešiti dileme. 

U nastavku sa vama delimo ideje iz naše ponude o tome kako da se obučete kao gost na venčanju. 
 

Koji dres kod je zgodan za venčanja?


Zgodan je onaj koji je dogovoren - mladenci mogu na samoj pozivnici naznačiti koji dres kod očekuju od vas za njihov poseban dan. Mladenci se mogu odlučiti na manje ili više elegantan dres kod i shodno tome treba i vi da ispoštujete temu događaja. Baš kao i kada idete na razgovor za posao, pa želite da ostavite snažan utisak - prvo ćete istražiti nešto više o kompaniji i sagledati njihov dres kod. Isto pravilo važi i za svadbe i venčanja. 

Ukoliko nema naznake, zapitajte se na kom mestu se organizuje događaj? Da li je to iznajmljena kuća za pedesetak najbližih ljudi sa bazenom? Očigledno da mladenci u ovom slučaju biraju intimniji događaj i žele da se posvete svakom gostu. U ovom slučaju je korisno odabrati haljine i košulje u cocktail stilu. 

Razmislite šta vole mladenci! Da li vole i sami da se oblače formalno ili je to poslednja opcija? Da li se radi o velikom venčanju ili o malom, intimnom venčanju? Koja vrste muzike će se slušati? Odgovori na ova pitanja mogu da vam razbistre sliku o tome koji nivo elegancije je potreban za poseban dan mladenaca. 

Šta obući kao gost na venčanju? 

 
Devojke i žene, razbijte neutralne boje Guess pantalona uz pomoć roze košulje Karl Lagerfeld! Ovo je opcija koju možete izabrati kada je venčanje manje formalno, intimnije ili čak na otvorenom mestu. Ovim izgledom odajete utisak elegancije, ali i skromnosti koje se slaže uz izbor mladenaca. 

Kada želite da budete malo više formalne, čak i seksipilne, odaberite usku Guess bež haljinu. Ona prati liniju tela i potrebno je oplemeniti je aksesoarima. Sa druge strane, kada želite udobnost i formalnost istovremeno, odaberite Armani Exchange žensku haljinu do kolena, koja ima prelaz boja i pojas za stvaranje struka. Obe haljine su moderne i mogu se nositi kada ste gost na venčanju. 

Muškarci neće pogrešiti kao gosti na venčanju ukoliko se odluče za Tommy Hilfiger košulje. Da, košulje su standardna muška odeća, ali da biste zadržali formalnost i svečanost birajte button-up košulje. Izbegavajte karirane košulje i one sa nejasnim linijama. Birajte jasan kroj i jednu boju. 

A za donji deo, muškarci najčešće biraju crne pantalone, jer gledaju da budu što praktičniji. Ovo je skroz u redu, jer zaista - potrebno je da ih imate za različite prilike. S obzirom da nadolazi hladnije vreme, i naš izbor boje za muške pantalone jesu crne - i to ove sa fotografije - Jack&Jones.

Bilo da je u pitanju elegantna večera, koktel žurka ili romantično venčanje na plaži, venčanje bi uvek trebalo da bude radostan i svečani događaj.
 

Podelite