Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


novo, proleće, outfit

Nova kolekcija: prolećni izgled za njega i nju

16. 05. 2023.

Moda diktira nove trendove, pa tako i ovog proleća nova kolekcija u N Fashion-u znači i novu kolekciju u vašem garderoberu. N Fashion univerzum mode i trendy stila je u pozitivnom okruženju ovog proleća i poziva sve da zajedno koračamo prema novim granicama. 

Karl Lagerfeld, Tommy Hilfiger, Replay, Armani Exchange i mnogi italijanski brendovi su dodali nove suknje, majice, patike, torbe i druge aksesoare u svoju novu kolekciju. Pravi trendseteri i trendseterke će umeti da naprave dobitne kombinacije fuzijom boja, stila i kul okruženja. Pogledjate najnoviju prolećnu kolekciju na ovom linku, a do tada čitajte o našim favoritima za ovo proleće.
 

Ženski prolećni outfit 


Vreme je za nove komade i smele boje za proleće i leto. Smele boje su ipak imperativ lepog vremena.

Jednim odevnim komadom možete napraviti više prolećnih outfita! Zar to nije sjajno? Stigla je nova Karl Lagerfeld ženska haljina-košulja koja je dugačka - znate šta to znači? To znači da ovu belu haljinu možete koristiti na više načina

Hajde da malo bolje pogledamo o čemu se radi. Bela pamučna haljina koja izgleda kao produžena košulja na sebi ima široka ramena - puff rukave koji se, poput bombone, skupljaju iznad lakta. Lakat je prekriven ostatkom materijala nakon suženja. Sa prednje strane, celom dužinom, nalaze se dugmići. Sa zadnje strane, na leđima nalazi se dodatna kragna i sve ovo čini haljinu svestranom, a opet jedinstvenom. 

Haljina-košulju možete nositi baš kao na fotografiji - preko nje obucite novu Karl Lagerfeld mini suknju koja je u osnovi roze boje. Materijal izrade ove suknje je većinski vuna, što se i vidi na prvi pogled. Ako se pitate zašto vuna, setite se da tokom proleća ipak može da dune hladan vetar - a i radi se o mini suknji. Pored toga, čvršći kroj daje poseban izgled odevnim predmetima i ujedno se manje gužvaju. Crni pojas sa gornje strane pravi savršen balans i između belog gornjeg dela i suknje. Poseban efekat ovom izgledu daje to što bela haljina-košulja izviruje sa donje strane. 

Ovakvu odevnu kombinaciju, što smatramo da je najbolje od svega, možete nositi i uz mokasine kao na slici, ali i uz patike. U zavisnosti kakav look želite da postignete, odaberite elegantniju ili sportsku obuću.

Muški prolećni outfit 


Moderna frizura, samouveren stav i Replay polo majica. Izađite iz crnih i zemljanih tonova, jer zima je odavno iza nas. Prolećna plava boja je pravi izbor za vaše pantalone, a na takvu osnovu dodajte Tommy Hilfiger kaiš i modernu majicu. Ponekad nismo ni svesni koliko jedan modni detalj može da da smisao čitavom izgledu. Upravo tu ulogu igra moderni kaiš, čiji diskretni logo sa prednje strane šalje vibracije popularnog američkog brenda Tommy Hilfiger

Ono što ovaj izgled čini začinjenim, je to što ovo nije još jedna muška majica kratkih rukava - ovo je Replay polo majica. Polo majice dodaju dozu elegancije celokupnom izgledu. Ono što ostaje kul u ovoj sportskoj eleganciji je kombinacija boja - roze, žuta i plava. Roze osnova, tri plava dugmića i primetni žuti Replay znak su kohezija prolećnog duha.  

Proleće je stiglo u N Fashion


Proleće je definitivno stiglo u našu prodavnicu i ovo su bili samo primeri kako možete oplemeniti svoj garderober - ali i cipelarnik. Celu kolekciju možete pogledati ovde i pronaći sve što ste videli na prethodnim fotografijama.

Tokom proleća, kada sve oživljava, unesite cveće i mirise i u svoju svakodnevnicu - cveće stila i mirisi mode mogu se uvek pronaći u N Fashion bašti, posebno sada. Osvežite svoj pogled na predstojeće dane i poklonite nekome buket cveća. 
 

Podelite