Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


brend, italija, moda

Italijanski brendovi u N Fashion prodavnici: Furla, Armani, Liu Jo, Cesare Paciotti i drugi

18. 01. 2023.

Koliko italijanskih brendova poznajete? Mi ih poznajemo desetak i svi se nalaze u našoj ponudi. Ponosni smo na našu ponudu koja raste bez prestanka. Samo u prethodnoj godini smo uveli u ponudu tri nova italijanska brenda, kao što su Furla, Run Of i Tosca Blue. 

Italijani su širom sveta, a ne samo širom Evrope, poznati po tome da znaju šta je moda. Za njih je to već postala odlika samog naroda. Može se reći da je poznavanje mode i pravljenje maestralnih komada obuće i odeće odavno upisano u DNK italijanskog naroda. Pod ništa manjm pritiskom, ta krv nastavlja i dalje da teče i iznova rađa nove modne brendove. 

Italijanski brendovi su neprikosnoveno vodeći nosioci usmerenja svetske mode.
 

Furla


Kada pomislite na kožne čizme i kožne patike, pomislite na italijanski brend Furla! Crne čizme i čizme u boji mermera održavaju savršen balans naše ponude sa must-have belim, kožnim patikama.

Bolonja je mesto rađanja brenda i upravo tamo su se pravili prvi Furla komadi od kože. Sa preko sto godina iskustva, Furla je danas cenjeni brend u čitavoj modnoj industriji, a posebnu pažnju posvećuje ekologiji i očuvanju prirode. 

Armani Exchange i Emporio Armani

 
Na svom putu odrastanja svaka osoba treba da pronađe svoj stil i da definiše svoj modni ukus. Upravo je italijanski Armani Exchange brend koji se bavi mladim ljudima od 15 do 35 godina i onima koji se tako osećaju. Pronađite širok spektar ponude Armani Exchange brend u N Fashion prodavnici.

Još jedan podbrend brenda Armani, namenjen takođe mladim ljudima, je Emporio Armani. Nastao je davnih osamdesetih i pruža priliku mladim ljudima da prvi put okuse dizajnersku odeću. U našoj ponudi širokog asortimana ovog brenda pronađite i skijaške jakne i pantalone. 

Run Of 


Ručna izrada muških i ženskih patika za svaki dan je posebna odlika italijanskog Run Of-a. Rukama stvoreno, pažljivo birani materijali i boje, kreativno i visokokvalitetno. Run Of je mladi brend, a modele Errant i Bodrum možete pronaći u našoj ponudi.

Tosca Blue


Giacomo Ronzoni je dao ime brendu po imenu svoje ćerke koja se zove Virginia Tosca Blue. Kožna galanterija je već odavno bila umeće porodične kompanije, kada se na talas ležernog modnog stila, koji je pogodio Evropu, ukrcao se i Tosca Blue. Pronađite za sebe italijanske kožne torbe, novčanike, patike, cipele i čizme u našoj ponudi.

Kao što smo već rekli: mladost, zanatsko umeće i prefinjenost kože su sve što brend čini omiljenim među mlađom publikom.

Cesare Paciotti


Biće da nas životne okolnosti umnogome određuju, barem je tako bilo za mladog momka u Italiji, Cesare-a. On je već kao mali znao šta je koža i kako se koristi, s obzirom da je posmatrao svoje roditelje u izradi istih. Učio je od stručnjaka, a kasnije je sa sestrom nastavio porodični posao. Ova saradnja je dovela do toga da su nekoliko godina kasnije angažovani od strane svetskih modnih kuća za izradu obuće.

U N Fashion ponudi pronađite muške i ženske Cesare Paciotti patike.

Liu Jo 


Liu Jo je italijanski brend koji vodi računa o detaljima kada pravi žensku odeću i obuću. Raznovrsnu Liu Jo ponudu pogledajte ovde

U koraku sa modnim trendovima, brend otvara vrata svim modernim ženama današnjice da pronađu nešto za sebe. Svaka žena ima prava da se oseća dobro u onome što nosi i upravo tome teži svaki dizajn koji dolazi od Liu Jo brenda. 

Zanimljiva je priča o tome kako je nastao brend Liu Jo, odnosno njegovo ime - u pitanju je ljubavna nota.
 

Podelite