Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Zimska odeća i favorit sezone: pufnaste jakne

jakne, zima
30. 11. 2022.

Tiho, ali sigurno sve je hladnije i pitamo se kako se obući za hladno vreme. Slojevito oblačenje je očigledan odgovor, ali nije uvek praktičan izbor. Ipak, pametan raspored slojeva garderobe može biti ključni potez za održavanje stila i elegancije tokom hladnih jesenjih i zimskih dana. 

Slojevito oblačenje podrazumeva više komada odeće na sebi, a ti komadi mogu dodati i modi, ne samo toplini. Pravi komadi odeće upravo dolaze od brenda Lacoste, jer su elegancija i istrajnost imperativ ovog brenda. Krokodil i ovog puta nastupa hrabro i sigurno da vas sačuva od pretnji hladnog vremena.
 

Puffer jakne


Zimska moda je nepremostiva bez pufnaste jakne. Postoje različite puff jakne, različitih dužina, materijala i dezena. Popularnost pufnastih jakni godinama samo raste i ne planira da se zaustavi. Možda je pravi razlog za rastući trend to što se lako kombinuju uz trenerkom i ležernim svakodevnim stilom, koji je sve popularniji, posebno od kada se radi od kuće. A dobitna kombinacija je upravo tada kada od jedne jakne možete imati dve!

Upravo to je sada moguće uz Lacoste puff jaknu sa dva lica! Omiljeni kontrast, braon i belo, sada su pretočeni u pufnastu jaknu koju možete nositi cele sezone. Ova kratka jakna ima sužene ivice rukava i Lacoste znak na više mesta. Braon lice jakne ima jedan veći džep na grudima, a belo lice jakne ima dva džepa sa bočnih strana. 

Baš zato što Lacoste uvek na umu ima trendove, iako je imperativ kvalitet, sada je u ponudi pufnasta jakna sa dva lica. Ona je poslednji sloj vašeg izgleda i definitivno će vas ugrejati.

Osim ove jakne koja je favorit sezone, možete pogledati i ostale pufnaste jakne Lacoste. Uz neke čak dolazi i praktična torba u kojoj možete nositi svoju jaknu ukoliko idete na put. 

Džemperi i rolke

 
Nošenje rolke suptilno pruža izolaciju od hladnih uticaja. Mogu biti uske i široke, nose ih muškarci i žene, i na čudesan način dodaju samopouzdanju. A crna muška rolka sa fotografije upravo radi u tu korist.

Džemperi su školski primer odeće koja služi za slojevito oblačenje. Uz par idealnih komada džempera u ormaru, nećete morati da razmišljate o izgledu cele zime. Oni se mogu nositi preko košulje ili majice. Na fotografiji se nalazi ženski Lacoste džemper koji se može kombinovati uz košulje bele i bež boje. 

Osim komada koji se oblače preko glave, u grupu odeće za slojevito oblačenje spadaju i kardigani. Kardigane nosite preko duge jesenje haljine, farmerica ili suknje. 

Duksevi

 
Za malo manje formalne prilike, štaviše za svakodnevnicu, nosite tople dukseve. Dukseve nose svi uzrasti, što nije čudno s obzirom na udobnost koju pružaju. Ženski Lacoste duks sa fotografije u boji breskve ima kapuljaču i znak brenda krokodila na nekoliko mesta. 

Osim istrajnosti i elegancije, u sve Lacoste modele u utkani pametni potezi. Ovaj ženski duks odlikuje duži rukav sa prostorom za palac, što povećava udobnost, kao i skriveni džepovi. 

Aksesoari za zimske dane
Šal i kapa su must have dodaci za zimske dane. Oni će kompletirati vaš zimski izgled i biti deo slojevitog oblačenja. Elegancija i istrajnost neće manjkati kada birate Lacoste

Dočekajte zimu bezbrižno uz Lacoste. 
 

Podelite