Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Lacoste outfit za golf

outfit, golf, odeća
19. 08. 2022.

Prava odeća za golf prevazilazi samo izgled; na terenu su potrebni elegancija i istrajnost što je imperativ brenda Lacoste. Vaša odeća za golf postaje deo vaše igre. Da bismo vam pomogli da uskladite svoj stil sa udarcem, pokazaćemo vam šta možete pronaći u aktuelnoj Lacoste ponudi da biste zasijali na terenu. 

Golf je igra u kojoj igrač udari malu lopticu različitim palicama sa niza početnih tačaka u niz rupa na stazi. Pobeđuje igrač koji ispuni rupicu lopticom u najmanjem broju udaraca. O poreklu igre se malo zna, a smatra se da se golf najpre igrao u Holandiji i Škotskoj. 

Iako ne zahteva zadivljujuću snagu, golf jeste sport. Veoma je konkurentan, zahteva mentalnu snagu i korišćenje mišića. Golf u Srbiji je itekako zastupljen - o golf terenima i uspesima pogledajte ovde.
 

Outfit za golf za muškarce


Za muškarce, standard je nositi polo majicu kratkih rukava, ili košulju dugih rukava sa džemperom - ukoliko je napolju hladnije vreme. Najčešće se polo majica na golfskom terenu nosi upasana u pantalone ili elegantni šorc. 

Polo muške majice možete razlikovati po kroju: sa leve strane je muška Classic Fit polo majica, sa desne strane je muška Slim Fit polo majice. Pročitajte i Kako da odaberem polo majicu za sebe ukoliko se dvoumite, a maksimalna udobnost vam je na prvom mestu. 
 
Šarena polo majica je sasvim legitiman izbor za golfski teren, ali upadljivost boja ne treba da skreće pažnju samoj igri. Ovde se radi o fokusu na kretanje loptice, proračune uticaja vetra i doziranje sile udarca.

Majicu za golf uparite sa pantalonama ili šorcem. Farmerke nisu pravi izbor za golfski teren, ali pantalone od drugih materijala jesu. Dodajte tome kaiš za totalni stilizovani izgled koji će upariti vaš donji i gornji deo outfita.

Na fotografiji se leve strane se nalazi kratki Lacoste muški šorc, a sa desne strane pantalone. U čemu biste se vi osećali udobno tokom? Verujemo da bi vaš letnji izbor bio šorc, a pantalone za hladnije dane. 

Outfit za golf za žene


Kada je u pitanju ženski outfit za golf, i ovde je odgovor polo majica, košulja, pantalone ili haljina sa polo kragnom. 
 
Na fotografijama iznad se naizgled nalaze dve majice kratkih rukava. Ali, osim štu su bele i što imaju  polo kragne, koje čine da budu idealan izbor za ženski outfit za golf, ove dve ženske majice su napravljene od različitog materijala. 

Jasno je da je na fotografiji levo ženska košulja kratkih rukava, sa dva velika pocket džepa sa prednje strane, dok je sa desne strane ženska majica kratkih rukava sa dugmićima i plavim kragnama. Bela boja je nepogrešivi izbor, a obe ove majice možete sjajno kombinovati uz naredne pantalone. 

 Sa toliko posvećenosti i detalja, Lacoste donosi eleganciju na golfski teren. Svaki udarac biva primetan, baš kao i vaš outfit. U Lacoste pantalonama sa fotografije će vam zasigurno biti udobno tokom partije golfa, jer su napravljene od pamuka i elastina. 

Ženske haljine za golf možete pogledati na ovom linku

Šta god da odaberete, Lacoste će vas podržati na terenu i pomoći vam da ostvarite svoj najbolji rezultat. 
 

Podelite