Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


brend, obuća, špagerice

PAEZ - Walk the Talk

13. 07. 2022.

PAEZ je brend koji želi da deluje onako kako govori, ili kako kaže popularna fraza - Walk the Talk. Napolju, pod suncem, svi smo isti. Unutra smo raznovrsni: naše pozadine, uticaji i verovanja. To je u redu. PAEZ se igra bojama, temama i trendovima, dok daju prioritet udobnosti, radosti i odgovornosti, kao i uvek. Sada, oko 90% PAEZ artikala sadrži reciklirani tekstil. Ali o tome pročitajte više u nastavku teksta. 

PAEZ je stigao u N Fashion prodavnice gde možete pronaći muške i ženske špagerice. Neko ih zove špagericama, a neko espadrilama. Skoro smo pisali o njima, pa pročitaj i naš tekst Šta su espadrile?

Poslednja kolekcija brenda PAEZ podrazumeva natapanje dobrom energijom drugih ljudi sa različitih mesta - iz grada i iz prirode. Veliku ulogu u razvoju kolekcije su odigrali umetnost i hobiji. Uživajte u PAEZ špagericama onoliko koliko su uživali timovi dok su ih pravili. Danas više nego ikada, putovanje se obavlja čineći, korak po korak, dan za danom. 
 

PAEZ espadrile u N Fashion prodavnici


 Na fotografijama se nalaze muške i ženske špagerice. Udobne su, mogu se nositi svakog letnjeg dana i mogu se lako kombinovati uz različite boje na odeći. PAEZ tekstilne špagerice nosite uz farmerke, suknje i haljine. I muškarci i žene mogu konačno odahnuti kada je u pitanju letnja odeća. 

Na fotografijama ispod se nalaze i ženske sandale. Upotpunite večernju šetnju na betonu, travi ili na plaži kompaktnim PAEZ sandalama. 

 Celu ponudu PAEZ obuće, zajedno sa papučama, pogledajte na ovom linku

Veruje se da su alpargate potomci egipatskih sandala, koje su rimljani prilagodili dodajući im gornji deo radi zaštite. Alpargate su kasnije odvedene i u Argentinu odakle su poprimile sadašnji oblik. Upravo je ovaj oblik inspiracija brendu za preudobne letnje špagerice.
 
S obzirom da PAEZ koristi tekstil, evo par saveta kako da ih čuvate:
-    četkajte ih hladnom vodom, 
-    koristite neutralni sapun, 
-    neka se suše u hladovini i
-    ne perite ih u mašini. 

PAEZ - Walk the Talk


Izvor: paez.com

PAEZ postoji već šesnaest godina, a sve je počelo tako što su tri prijatelja preduzela prvi korak ka pretvaranju sjajne ideje u sjajan brend. Rođen u Argentini, ali rođen za ceo svet, PAEZ transformiše klasične gaucho alpargata cipele u popularne, modne špagerice. Ova sjajna ideja se raširila širom sveta. San prijatelja je pretvoren u zajednicu sanjara koji zajedno nastavljaju da rastu.

Na mnogo pitanja je brend morao da da odgovor u poslednje tri godine. 2020. je bila godina iznenađenja za ceo svet. Posle dugoročnog razmišljanja i preseljenja u Portugaliju, brend je odlučio da bude još bolji. Korak po korak. Svaki naredni potez brenda je još jedna potvrda potrebe postojanja. Svaka nova kolekcija će u sebi sadržati zadatak da učini brend posvećenijim. Zar to ne zvuči kao Walk The Talk?

2021. godine brend je sertifikovan od strane The Global Recycled Standard - PAEZ je uveo reciklirani tekstil u svoju proizvodnju obuće. Materijal koji koriste je napravljen od visokokvalitetne, ekološke i reciklirane podloge koju je proizvelo društvo u kojem živimo. Ono je pronašlo svoju svrhu, polazeći od ruku potrošača i bivajući odbačeno - da bi na kraju kao oporavljeno ponovo služilo. 
 

Podelite