Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


nova kolekcija, brend

Karl Lagerfeld nova kolekcija - jesen/zima 2022.

19. 10. 2022.

Karl Lagerfeld je objavio novosti o svojoj kolekciji za jesen/zimu 2022. godine. 

Ove sezone kolekcija je nadahnuta retrofuturističkom naučnom fantastikom sa uzdignutim referencama na lepotu i pozitivnost. To se može sagledati u upotrebi inovativnih tekstura, robotom inspirisanih grafika, materijalima koji menjaju boju, kao i metalik nijansama, bojama koje se prelivaju i uglađenim obrascima i šarama.

Kolekcija je takođe saučesnik povećanja održivosti, sa većom ponudom materijala koji su prijateljski nastrojeni prema našoj okolini, kao i sa više komada koji se mogu nositi više puta i na različite načine. Dalje, ova kolekcija proslavlja ikonični Karl Lagerfeld rockchick dres kod, propraćen monogramom Karl Lagerfeld u vidu pečata brenda. 

Kombinacija mat i sjajnih materijala, uključujući reciklirane i originalne materijale, različitih veličina - sve to ukazuje na već pomenuti retrofuturistički dizajn nove kolekcije. U nastavku pogledajte zanimljivu mušku i žensku obuću iz ove kolekcije u N Fahion internet prodavnici. 
 

Karl Lagerfeld muške patike jesen/zima 2022.

 


Klasičnim Karl Lagerfeld Kapri patikama, dodati su motivi iz nove kolekcije. Ove plitke muške patike sa fotografije imaju već dobro poznati masivni đon i znak brenda sa francuskom adresom sa bočne strane. Monogram kolekcije je jasno uočljiv, jer se na crnoj osnovi ovih patika nalazi niz pečata brenda Karl Lagerfeld. 

Svaka kolekcija sadrži u sebi potpis Karl-a Lagerfeld-a. Ovog puta, adresa sa bočne strane podseća na mesto gde se nalazila omiljena Karl-ova vikendica u kojoj je provodio mnogo vremena i stvarao. Zagonetna ličnost poput Lagerfeld-a je ostavila dugotrajni pečat kada je reč o rok-šik stilu, a to se projavljuje i kroz ove muške patike.

Ženske patike Karl Lagerfeld jesen/zima 2022.


Slične kao i muške, ženske patike sa fotografije iznad su deo nove kolekcije. Sa istim masivnim đonom, ove plitke patike sa fotografije su u osnovi sasvim bele boje. Sa bočne strane se nalazi potpis Karl u bojama koje se presijavaju, a to je odlika nove kolekcije. 

Karl-ov futuristički pogled na svet se projavljuje i u ovoj kolekciji. Detalji i, na prvi pogled nevažne, sitnice su zapravo okosnica stila koji je isprva nedokučiv. Deluje kao nešto poznato, a zapravo je novo i jedinstveno. Baš su takve i ove ženske patike.

Zato što se pažljivo vodi računa o sitnicama, zato se tako pažljivo biraju materijali izrade. 

U našem tekstu Crne naočare, bela kosa i rukavice pročitajte zbog čega je Karl bio i ostao zagonetna, pronicljiva ličnost.

Ženske čizme sa štiklom Karl Lagerfeld jesen/zima 2022. 


Dame, evo idealnog para cipela sa štiklom za predstojeću sezonu! Ove preudobne, crne štikle ćete obožavati i nositi uz gotovo svaki odevni izbor: uske farmerke, suknje, haljine i pantalone će se savršeno uklopiti uz čizme sa fotografije

Sasvim crne boje, sa jasnim špicastim prednjim delom, ove ženske čizme sa štiklom su duboke do iznad članaka. Deo čizmi koji se obavija oko noge izgledom podseća na čarape zbog bele linije pri vrhu. Dizajnirane su tako da ih možete bez muke navući na nogu. Visina štikle je 10cm. 

Ove zime ostanite posebni i uz svetski moderni brend koračajte sigurno i sa stilom.
 

Podelite