Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


brend, obuća, odeća, aksesoari

Crne naočare, bela kosa i rukavice: Karl Lagerfeld

11. 03. 2022.

Lični potpis Karla Lagerfelda bile su crne naočare, bela kosa, rukavice sa otvorenim prstima i visoke kragne košulje. Njegovo nasleđe se može nazvati draguljem za modu 21. veka. U N Fashion internet prodavnici možete pronaći najnovije modele odeće, obuće i aksesoara brenda Karl Lagerfeld. 

Karl je oduvek bio inspirisan Parizom i svedenim rok-šik stilom. On je bio jedna zagonetna ličnost, bistre pameti i futurističkog pogleda na svet. Danas, brend slavi njegov jedinstveni pogled na svet. Njegove veštine ilustracije i fotografije ostaće dugo inspiracija i zadatak naslednicima. 

Karl Lagerfeld se mogao ponositi klasičnom i modernom obućom: od lifestyle patika za svaki dan, sve do omiljenih cipela na štiklu za večernji izlazak. Nezaobilazne espadrile, potpetice, čizme i patike osvajaju udobnošću i podsećaju na važnost autentičnosti. Osim toga, u ponudi je prisutna i odeća i aksesoari.

 

Monohromni, oštri nastup Karla Lagerfelda


Nije svako mogao da pronicljivo sagleda budućnost modernog sveta. Bez napuštanja umetničkog pristupa stilu i sa optimalnim balansom klasike i modernizma, Karl Lagerfeld je osvojio 21. vek. Pored toga, spoj stila i udobnosti osigurali su materijali koji se koriste u izradi obuće - koža, neopren, guma i antilop. Jednostavno, a uvek privlačno i dopadljivo. 

Možda su Karl Lagerfeld modeli neodoljivi upravo zbog stava njenog kreatora. Kada želite da ostavite snažan prvi utisak odlučite se za komad garderobe ili obuće ovog brenda. 

Niko nije siguran kada je rođen Karl Lagerfeld


Izvor: karl.com

Poznato je da je Karl veoma često, čak i namerno, pogrešno predstavljao ko su mu roditelji i kada je zapravo rođen. Na Internetu se može pronaći podatak da je rođen 10. septembra 1933. godine, što su potvrdili i njegovi poznanici. Ipak, Karl je u intervjuu za jednu francusku televiziju rekao da nije rođen ni 1933, ni 1938. godine, kako se jedno vreme spekulisalo. Napravio je proslavu za svoj 70. rođendan 2008. godine, a zapravo je tada navršio 75 godina. Zagonetno, do poslednjeg dana.

Ono što je sigurno, to je da je rođen u Nemačkoj, a njegov život su pratile nagrade na međunarodnim takmičenjima. Karl je bio ambiciozan i talentovan, pa je već 1954. godine osvojio svoju prvu nagradu i to radom na svojoj skici vunenog kaputa. Pierre Balmain-u je na taj način Karl zapao za oko, pa je tako mladić Karl dobio posao asistenta. Osim Balmain-a, Karl je radio i sa drugim brendovima. Sledeći veliki karijerni korak je za njega bila pozicija direktora kreativnog dizajna brenda Jean Platou

Što se tiče njegovog poslovnog uspeha, nakon višegodišnje saradnje sa modnim kućama Fendi, Chloe i Chanel, osnovao je i svoju modnu kuću Karl Lagerfeld

Ulazimo u četvrtu godinu kako nas je napustio Karl Lagerfeld. Neponovljivi umetnik modne industrije, Karl će zasigurno još dugo ostati inspiracija za nove naraštaje i njihove modne odluke. I vi sanjajte snove i gradite svoju karijeru hrabro i radno - možda će se o vama jednog dana pisati.  

Karl Lagerfeld će uvek predstavljati podsetnik na sve što možemo biti, a doprineće izrazu vašeg stava kroz obuću koja je prepoznatljiva. Nova kolekcija odeće, obuće i aksesoara za proleće/leto 2022. je dostupna. Pronađite svoje omiljene modele u N Fashion online prodavnici. Nosite ih odvažno i sa sećanjem na Karla Lagerfelda. 
 

Podelite