Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


brend, farmerke

Jack&Jones je bratstvo

22. 03. 2022.

Muško društvo, muški kodeks - jednom rečju bratstvo! Jack&Jones komunicira poruku bratstva, gde muškarci treba da se drže zajedno, timski, baš kao u bratstvu.

Jack&Jones je osnovan kao brend farmerki u Danskoj pre tridesetak godina. Od malih početaka evoluirao je u jednog od vodećih evropskih proizvođača muške odeće. Brend je započeo sa samo malim timom momaka sa jakom strašću prema farmerkama - što je i dalje okosnica brenda. 

U jednom trenutku, brend je dobio novi vizuelni identitet, kao i jači komunikacijski fokus osnovnih vrednosti brenda i poruke bratstva. Kroz jake vizuelne efekte i tonalitet glasa, brend je oblikovao svoje komunikacijske napore oko četiri vrednosti: muževno, društveno, sveže, zanatsko. 

Novi vizuelni identitet unosi snagu i jednostavnost u izgled brenda, proširujući kohezivni izgled i glas Jack&Jones-a. Ovo je novi korak za brend. Želimo da se fokusiramo na korene teksasa. - deo je izjave Peter Kristansen-a, brend direktora u kompaniji.

Sa višegodišnjim znanjem i iskustvom, brend se ne snebiva da za sebe kaže da je među najboljima kada je u pitanju ova oblast. Brend obraća pažnju na sve detalje, od samog kroja do tkanine i završne obrade. 
 

Farmerke su fokus Jack&Jones-a 


 Jack&Jones je osnovan 1990. u Danskoj kao brend koji pravi farmerke. Od malih koraka, brend je evoluirao i sada je najveći brend unutar Bestseler A/S grupe. Jack&Jones prodaje svoje proizvode u preko hiljadu prodavnica, a sada je dostupan i u N Fashion internet prodavnici. 

Farmerke sa prve fotke su tamnije u odnosu na farmerke sa druge fotke. I jedne i druge su malčice izbeljene sa prednje strane iznad kolena, imaju standardnu dužinu i otkopčavaju se pomoću dugmeta i cibzara. Na vama je samo da ih prolagodite svom stilu, posebno kada želite da ostavite snažan prvi utisak.

Farmerke su prvi fokus brenda, ali u svojoj ponudi Jack&Jones nudi i urbanu odeću i aksesoare. Farmerke su najčešći odevni predmet muškarca. Svako ih ima u svom garderoberu. Sav asortiman Jkac&Jones brenda brine o potrebama muškaraca današnjice. Vodeći računa o svestranosti, brend je podelio kolekcije na tri dela. 

Predmeti sa oznakom Originals podrazumevaju zabavu, ležernost i fokus na trendove. Predmeti sa oznakom Core se koriste grafičkim porukama na urbanim sportskim komadima. Predmet sa oznakom Premium podrazumevaju večne krojeve i klasike.

Zajednički imenitelj je da su sve kolekcije Jack&Jones brenda povezane sa asortimanom farmerki.

Mali tim - veliki snovi


Skoro svaka priča počinje sa nekolicinom koja veruje u ideju i počinje od nule. Tako je bilo i sa ovom grupom momaka koja obožava teksas kao materijal. Njihovom skromnom timu su se ubrzo pridružile jednako strastvene kolege koje vole farmerke. 

Jack&Jones je svojevrsno bratstvo, klub, zajednica - povezana teksasom. Kao tim, imaju jedan cilj, a to je da savremenim muškarcima učine život jednostavnijim, zabavnijim i modernijim. Veruju da su farmerke najvažniji predmet u garderoberu svakog muškrca. Krajnji cilj je da učine da se momci osećaju ponosno, sigurno i zadovoljno kada nose odeću brenda i gravitiraju u takvom univerzumu.

Kada je u pitanju dobar kvalitet, dobra i usluga i dobra atmosfera - nikada se ne prave kompromisi. Jack&Jones brend je zona bez drame, kupovina je laka. To je filozofija brenda. 
 

Podelite