Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Zimske cipele koje su uvek u modi

KANAĐANKE, CIPELE, ZIMA
09. 01. 2019.

Patike jesu definitivno obuća koju najviše volimo da nosimo, i to radimo u velikom broju slučajeva. Međutim, kada su u pitanju zimski dani, biramo zimske cipele ili čizme. Postoji mnogo vrsta zimskih cipela i čizama, ali ipak smatramo da su “kanađanke” pravi izbor tokom zimskih dana, a evo i zašto.
 

Zašto ljudi primećuju “kanađanke” i šta misle o njima?


“Kanađanke” su postale vodeći model kada pričamo o obući za zimu, a tu pre svega mislimo na modele brendova “Caterpillar”, “Timberland”, “Darkwood”...

Zašto?

Pre svega, izgledaju fantastično. Problem sa zimskom obućom često predstavlja robustan izgled, a to će pre svega potvrditi pripadnice ženskog pola. Međutim, “kanađanke” izuzetno lepo prijanjaju nozi ne čineći da vaše noge i stopala izgledaju nesrazmerno. Ovakav tip zimskih cipela poseduje izuzetan kvalitet koji će vas služiti više godina. “Kanađanke”, pored svog izgleda, pružaju vrhunsku udobnost. Čak i tokom celodnevnog nošenja nećete osećati umor. Smrznuta stopala su stvar prošlosti kada pričamo o ovom modelu. Prave “kanađanke” su iznutra obložene izolatorskim materijalima koji će grejati vaše stopalo, a pri tome obezbeđujući i dovoljno vazduha stopalu.

Mnogi veruju da će vremenom “kanađanke” izgubiti popularnost, ali naprotiv, potražnja za ovim cipelama raste iz godine u godinu, tako da ako se odlučite za kupovinu - budite sigurni da ćete biti u trendu dugi niz godina.

Prave “kanađanke” su žute boje - mit ili istina?



Kada bismo se vratili nazad u 1973. godinu i izjavili da su prave “kanađanke” samo žute boje, bili bismo u pravu. Upravo te godine su prve “kanađanke” bile proizvedene i bile su žute. Ako biste, međutim, danas izjavili da se ove cipele proizvode samo u žutoj boji, verovatno bi vas neko popreko pogledao. Danas, identične zimske cipele ove vrste možete pronaći u više boja, kao što su plava, zelena, crna i mnoge druge. Ipak, jedno je sigurno, a to je da su ove cipele u žutoj boji i dalje najpopularnije i predstavljaju sinonim za reč “kanađanke”. Ukoliko još uvek niste pogledali našu kolekciju “kanađanki” u različitim bojama, to možete uraditi ovde.

“Kanađanke” su samo za sportske tipove, ili ne?



Sa zadovoljstvom ćemo vas obradovati i reći da ovakav tip obuće možete kombinovati uz sve. Bilo da ste sportski tip, ili ste osoba koja voli eleganciju, “kanađanke” možete nositi bilo kada. Uzmimo za primer poznatog pevača Drake i pevačicu Jennifer Lopez. Ovde možete pogledati njihove kombinacije sa “Timberland” modelima. Ova vrsta obuće se zaista uklapa uz svaku odevnu kombinaciju, a njih dvoje su pravi primer za to.

podeli