Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Revolucionarne Puma FUTURE kopačke

kopačke, teren
11. 04. 2024.

Puma, globalni lider u sportskoj obući i opremi, nastavlja svoju tradiciju inovacije sa najnovijom linijom kopački za fudbal koje obećavaju revoluciju na terenu. Kroz kombinaciju naprednih tehnologija, vrhunskih materijala i futurističkog dizajna, Puma FUTURE kopačke postavljaju nove standarde u performansama i udobnosti, nudeći igračima neviđenu prednost u igri.
 

Puma FUTURE kolekcija


Kada je reč o fudbalu, izbor pravih kopački je ključan faktor za postizanje izvanrednih performansi na terenu. Od udobnosti i podrške stopalima do pouzdane trakcije i kontrole lopte, kvalitetne kopačke mogu napraviti veliku razliku u igri.

Puma FUTURE kopačke su rezultat temeljnog istraživanja i razvoja, usmerenog na pronalaženje najboljih rešenja za potrebe savremenog fudbala. Dizajnirane s ciljem da se prilagode dinamičnim zahtevima igre, ove kopačke ističu se svojom lakoćom, fleksibilnošću i izdržljivošću. Sa inovativnim dizajnom i strukturom, Puma FUTURE kopačke pružaju neuporedivu podršku stopalu i omogućavaju igračima da maksimalno iskoriste svoje sposobnosti na terenu. Kopačke koje su napravljene drugačije, za igrače koji prave razliku.

Prijanjanje, tekstura i agilnost Puma FUTURE kopački za fudbal


Novo FUZIONFIT360 mrežasto gornjište kopački se dinamički prilagođava obliku vašeg stopala, tako da se možete kretati i igrati svih 90min sa 360 stepeni slobode u kretanju. U svetu gde se kreativnost izražava kroz fudbal, FUTURE kolekcija prijanja drugačije i bolje. 3D tekstura šare na modelima je dizajnirana sa razlogom da omogući bolju kontrolu lopte. Dynamic Motion sistem gazišta obezbeđuje stabilnost, agilnost i trakciju za nepredviđene promene kretanja.

Ono što razlikuje Puma FUTURE kopačke od ostalih na tržištu je upotreba najnovijih tehnoloških inovacija. Puma je integrisala svoje najnaprednije tehnologije u izradi ove kolekcije koje omogućavaju personalizovanu vezu i prilagođavanje kopački prema individualnim preferencijama igrača. Osim toga, korišćenje naprednih mrežastih i prilagodljivih materijala osigurava optimalnu udobnost i kontrolu lopte u svakom trenutku igre. Performanse kopački omogućavaju korišćenje istih kako na prirodnim čvrstim podlogama, tako i na veštačkoj travi. Takođe, mogu se nositi uz ili bez korišćenja pertli.

Dizajn i proizvodnja Puma FUTURE kopački


Dizajn Puma FUTURE kopački ne samo da naglašava performanse, već i predstavlja spoj estetike i funkcionalnosti. Inspirisan futurizmom, ovaj dizajn ističe se svojim modernim linijama, geometrijskim uzorcima i upotrebnom živopisnih boja. Svaki detalj je pažljivo razvijen kako bi se stvorio impresivan vizuelni utisak, čineći ove kopačke ne samo alatom za igru, već i modnom izjavom na terenu. 

Puma brend je takođe posvećen održivom razvoju i odgovornom poslovanju, što se odražava i u proizvodnji ove kolekcije kopački za fudbal. Brend je usvojio niz mera kako bi smanjio ekološki otisak svojih proizvoda, uključujući upotrebu recikliranih materijala i smanjenje količine otpada. Puma FUTURE kopačke na taj način postaju ne samo sinonim za vrhunske performanse, već i za brigu o okolini.

Pogledajte sve modele ove nove kolekcije i uživajte u maksimalnim performansama na terenu. 
 

podeli