Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Brend Five Seasons

brend, jakne
29. 01. 2024.

Brend Five Seasons je osnovan u Geteburgu, na zapadnoj obali Švedske i već možete da naslutite o kakvom se brendu radi. Šveđani poznaju hladno i vetrovito vreme, kao i sneg i led. N Sport otvara vrata svim brendovima sa svrhom - a kada su u pitanju temperature u minusu i skijanje, Five Seasons zna kako da se postavi.

Već skoro četrdeset godina Five Seasons se bavi dizajniranjem i proizvodnjom kvalitetne sportske odeće sa fokusom na skijanje, aktivnosti u prirodi, golf i jedrenje. Sve su ovo sportovi i aktivnosti koji su posledica ili nailaze na oštro vreme. Vetar i sneg su sezonska vremena gde se Five Seasons najbolje snalazi. 

Brend je nastao 1982. godine i u mestu nastanka brenda, spajaju se kopno i more, leto i zima, te je ideja bazirana na samom iskustvu. U Geteburgu ljudi vrlo dobro znaju šta je potrebno da bi se sačuvala toplina u hladnim, kišnim i vetrovitim uslovima. 

U nastavku saznajte koje to jakne su favoriti sezone, a koje se mogu nositi svakog dana ili tokom skijanja.
 

Ženske Five Seasons jakne

 
Na fotografijama se nalaze dve ženske Five Seasons jakne. Jakne su srednje dužine, niti su kratke, niti previše duge. To im je prva zajednička karakteristika, a sledeće su džepovi, uski rukavi, cibzar i kapuljača. 

Jakna sa leve strane je Five Seasons Chandolin model u crno-beloj boji. Ova pufnasta jakna je podeljena bojama horizontalno. Otkopčava se sa prednje strane širokim cibzarom, a cibzari se još sreću i kod rukava. To je zgodno kada želite da ruke oslobodite i lakše rukujete telefonom, pićem ili nečim trećim. Znak brenda se nalazi na grudima.

Jakna sa desne strane je Five Seasons Ana model u sasvim beloj boji. I ova pufnasta jakna ima cibzar na sredini, podeljena je horizontalnim urezima i stvara osećaj ušuškanosti. Nosite je svakog dana ili na skijanju. 

Ski jakne treba da štite od hladnoće, da budu praktične i zabavne. Upravo smo o tome pisali u našem tekstu Kakve treba da budu ski jakne?

Muške Five Seasons jakne

 
Na fotografijama iznad se nalaze dve muške Five Seasons jakne. Gotovo da su po svemu različite, osim što imaju i kapuljaču i cibzar. Obe su zelenog tonaliteta, a opet sasvim drugačije.

Sa leve strane nalazi se Five Seasons Trent muška jakna. Ova duga jakna će vas zasigurno ugrejati tokom zime. Nimalo tanka jakna se može se nositi svakog dana na niskim temperaturama. Sa prednje strane ima dva duboka džepa, kao i dva manja džepa na grudima. Oko vrata se pruža kragna sa kapuljačom.

Sa desne strane se nalazi Five Seasons Torgon muška jakna. Kraća jakna, jednako topla, je pufnasta i ima prostor za šake za bolju ušuškanost. Boja ove jakne i specifična i definitivno će vas izdvojiti iz mase. Na grudima ove jakne se nalazi znak brenda. Nosite je tokom skijanja ili svakog dana.

Five Seasons brend uvek nastoji da ponudi najbolje. Prvenstveno, odeća brenda je fokusirana na praktičnost, a zatim i na modu. Najzahtevniji sportisti i sportistkinje su prezadovoljni brendom. U šali, brend će reći da se svih pet godišnjih doba moraju shvatiti ozbiljno.
 

podeli