Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Muške patike za zimske avanture

patike, zima
25. 12. 2023.

Zimske avanture u prirodi pružaju moćan osećaj, a za to su svakom muškarcu potrebne odgovarajuće patike. Zima podrazumeva sneg, led i vetar, a uticaje istih ne želite na svojoj koži. Vreme je idealno za sportske aktivnosti i nekoliko sati svežeg vazduha, ali noge i stopala se ipak moraju zaštititi.

Zima je vreme za boravak unutra, u toplom i ušuškanom, ali ne dajte se zavarati - zimski vazduh je najčistiji, a i telo i mozak će vam biti zahvalni. Celokupni osećaj zimske avanture ne treba da spreči manjak opreme ili dobrih patika. Iako na prvi pogled hladna, zima je sjajno vreme da se oprobate u hodanju, skijanju i hiking-u po snegu.

U nastavku teksta, delimo sa vama najbolji izbor muških patika za zimske avanture u trenutnoj ponudi. Pogledajte najnovije Adidas, Merrell, Copperminer, Lumberjack i Salomon muške zimske patike.
 

Muške patike Adidas Terrex


Neprevaziđene Adidas Terrex patike su širom poznate sa razlogom. Od početka do kraja staze, na ravnom terenu ili strmom, ove muške patike su izdržljive i udobne. Ovo su patike koje birate za zimsku avanturu koja je sama po sebi izazovna. O njima smo već pisali u blogu Adidas Terrex kao najizdržljivija obuća za zimu.

Model sa fotografije možete pronaći na ovom linku. Patike su crne boje sa plavim i žutim detaljima. Napravljene su od izdržljivih materijala, čvrsto drže nogu unutar obuće, sistem vezivanja pertli je lak za rukovanje. Pri poslednjem potezu povlačenja pertle nagore, osetićete kako jezičak primiče nozi i taj osećaj ušuškanosti noge će biti zeleno svetlo da ste spremni. 

Muške patike Merrell


Merrell muške patike će učiniti da se osećate moćno. Sav fokus svog dizajna su sveli na performanse, stil i udobnost. Ko god nosi Merrell oseća se osnaženo i samouvreno kada je u pitanju istraživanje okoline. Brend postoji već oko sto godina i o njemu smo pisali blog: Boravak u prirodi uz Merrell.

Merrell patike sa fotografije su sasvim crne boje i dok ih ne isprobate na svojoj nozi, teško da ćete moći da zamislite udobnost i praktičnost istih. Sa bočne strane đona nalazi se narandžasti znak brenda. Sistem pertlanja je ojačan na nekoliko mesta, od kojih je to i sredina početka pertli, na samom gornjištu. Nosite Merrell muške patike u svakoj zimskoj avanturi.   

Muške patike Copperminer, Lumberjack i Salomon


Copperminer patike, baš i prethodna dva modela, prate istu siluetu gde je stopalo ušuškano. Zimska avantura po snegu, sati i sati u istoj obući, zaštita od mokrih uticaja - sve ovo je moguće uz Copperminer Ultra Trek patike. Ove sasvim crne zimske patike imaju sive detalje i odlično pristaju nozi.

Sa druge strane, da sklonimo fokus sa duboke obuće, jednostavnije zimske avanture mogu zadovoljiti i Salomon i Lumberjack patike.

Oba modela su plitka: Salomon Crossover i Lumberjack Sneaker WPF. Salomon patike sa fotografije su namenjene za kišu i kišne uslove, tako da vam ni prateće blato neće smetati. Lumberjack patike u istom duhu olakšavaju vaše zimske avanture. Oba modela imaju vatrene motive narandžaste i crvene boje. Nosite ih sa lakoćom, čak i po suvom vremenu.

Zimske avanture su sjajna prilika da saznate nešto novo o sebi, pomerite svoje granice i sačuvate zdravlje. Nosite najbolju i najidržljiviju obuću iz N Sport prodavnice.
 

podeli