Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Bogner čizme - pravi izbor za zimske dane

BOGNER, MOON BOOTS, ZIMA, SKIJANJE
14. 12. 2018.

Stiže zima i svima nam je najbitnije da se tokom tih meseci utoplimo. Bogner vam pruža mogućnost da šetate po snegu, a ponajviše po planinama kada dođe vreme za skijanje. Bogner je brend koji vam nudi zimsku odeću i obuću neophodnu za skijanje i ostale zimske aktivnosti.
 

Istorija Bogner kompanije


Strast prema sportu i modi je nešto što Bogner kompaniju čini uspešnom više od 80 godina. Nekada je ova kompanija bila samo mali proizvodni pogon u kojem se celokupna proizvodnja odvijala. Danas, Bogner je internacionalno poznati brend za skijaše, a Willy Bogner, sin osnivača kompanije Bogner, danas zajedno sa svojom suprugom vodi ovu kompaniju i uživa u stečenoj svetskoj reputaciji.

Bogner je u svojim artiklima postigao izuzetan balans između mode i korisnosti. Svakom pravom skijašu je potrebno da poseduje kvalitetnu opremu uz pomoć koje će uspeti da dostigne svoj maksimum, bez potrebe da se odriče modnih trendova. Zato su Bogner, kao omiljeni brend, prepoznale i brojne poznate ličnosti, kao što su zvezda slobodnog skijanja, surferka i model Sierra Quitiquit, zatim alpski skijaš Felix Neureuther, gimnastičar Philipp Boy i mnogi drugi.

Evolucija “Moon” čizama


“Moon” čizme su se prvi put pojavile sedamdesetih godina u Italiji. Postale su poznate po jednom događaju i po njemu i nose naziv. Naime, nakon što je Giancarlo Zanata posmatrao sletanje čoveka na Mesec, bio je inspirisan oblikom i tehnologijom čizama astronauta. Nacrtao je skice, a potom je počeo da dizajnira i razvija “čizme za Mesec”, odnosno danas poznate “Moon boots”. Upravo te čizme su postale neizostavni deo mnogih cipelarnika tokom hladnih i snežnih dana. N Fashion i N Selection vam i ove zime nude odličan izbor Bogner čizama, koje možete pogledati ovde.

Karakteristike Bogner “Moon” čizama


Ove čizme karakteriše neklizajući đon i vodootporni materijali koji su korišćeni pri izradi obuće. Sama izrada je veoma kvalitetna, a materijal je čvrst i čuva toplotu tokom nošenja. To su neki od razloga zbog kojih većina kupaca, jednom kada proba Bogner modele, ostaje verna ovom brendu.

Potražite Bogner modele zimskih čizama i otkrijte vama još jedan omiljeni brend.

podeli