Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Udobne patike za trudnice

patike, trudnice
23. 06. 2023.

Tema o kojoj se ne priča mnogo jeste koje su to patike udobne za trudnice. Žene koje će uskoro prvi put ili još jednom postati imaju naporan zadatak skoro čitavu godinu, dok ostale obaveze ne jenjavaju. Imale pomoć ili ne, trudnicama se preporučuje šetanje, provođenje vremena na vazduhu i udobne patike. 

N Sport bira četiri različita brenda koji će podržati trudnice u njihovom izazovnim danima. U našoj prodavnici postoji ogroman izbor patika za svaki dan, a kroz ovaj tekst ćemo vam olakšati traganje. Navijamo za sve trudnice da uživaju u svojoj trudnoći, blagoslovenom stanju, koje je dar i odgovornost. 

Sve udobne patike podrazumevaju udoban đon, kao i lagane materijale koji ne pritiskaju ris i stopalo. Leto je pravo vreme za lagane materijale tako da je izbor sada fantastičan. Funkcionalnost ne isključuje moderan dizajn, a mi vam donosimo Skechers, On i New Balance da to i dokažemo.
 

Trudnicama je potrebna podrška


Svakome na ovome svetu, a posebno trudnicama, potrebna je podrška i treba im pomoći čak i u malim stvarima. Trudnički period je onaj koji će zapravo proći u tren oka. Poznato je da žene trudnice često imaju otečene noge - pogotovo u letnjem periodu. Neophodno je da imaju podržavajuću obuću koja neće pritiskati, žuljati i donositi štetu. 

Verujemo da ćete patike koje vam budemo predstavili nositi i nakon trudnoće! Zaljubićete se u njihovu udobnost i sjajan osećaj tokom nošenja. Počećemo od Skechers hands-free Slip-Ins, jer su to Skechers patike koje se obuvaju u hodu.

Skechers Ultra Flex Brill


Skechers Ultra Flex Brill patike su patike koje se obuvaju u hodu! Nema potrebe za saginjanjem, za pertljanjem niti za nameštanjem pete. Sve radi za vas. Ovo su nove Skechers patike koje će vam služiti i nakon trudnoće - kada vam ruke budu pune stvari za bebu. 

U našoj prodavnici odaberite crne ili bele patike i kombinujte ih sve letnje kombinacije. Crna i bela su zahvalne boje za kombinovanje - idu uz sve! Imaju tkaninu preko celog gornjišta što će vam obezbediti prozračnost i lagani osećaj bez težine. 

Ženske patike On Cloudmonster


Relativno novi brend nastao iz vrsnog poznavanje atletike, donosi ženske Cloudmonster patike. Čitava filozofija brenda On je da dok hodate (trčite) imate osećaj koračanja po oblacima. Zar to ne bi želela svaka trudnica? Konačno, olakšanje! Patike sa fotografije pronađite na ovom linku

U tekstu On Cloumodster patike za najbolje performanse trčanja do sada se nalazi i podatak o tome koliko su zapravo one lagane. Oslonite se na oblačiće koji se nalaze u đonu i same se uverite da je hodanje po oblacima u trudnoći spas.

New Balance 327 patike za trudnice


Večiti klasik New Balance 327 patike su nepogrešivo udobne za svakoga, samim tim i za trudnice. U kontekstu modernog dizajna, New Balance odnose pobedu. Iako deluju da, zbog svog izduženog oblika, pritiskaju ris, znajte da su 327 zapravo vrlo udobne. 

Patike sa fotografije iznad, u boji mahagonije, su vatrene, letnje patike koje ćete lako kombinovati uz svoje haljine i suknje. New Balance 327 su viđene kako se nose uz elegantne torbice, tako da ukoliko tragate za obućom sportske elegancije - drage trudnice, na pravom ste mestu! Fotkajte se i označite nas na instagramu.

Stare bake su govorile da je u životu najvažnije imati udoban dušek i udobnu obuću - jer u tome provodimo najviše vremena. Neka vaših zajedničkih devet i više meseci budu podržani od strane udobne obuće (i dušeka!) za svaki dan.
 

podeli