Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


On Cloudmonster patike za najbolje performanse trčanja do sada

On, patike, trčanje
16. 05. 2023.

Uopšte nije važno da li ste amater ili profesionalac u trčanju, svako želi tokom trčanja da ostvari svoje najbolje performanse - što sada i može uz On Cloudmonster. Pogledajte celokupnu novu kolekciju na ovom linku.

Odskok i doskok stopala prilikom trčanja može da ometa trkača i da mu oteža ukupni učinak: rezultate, brzinu, trošenje… Odskok treba da je stabilan i da čarolijom fizike pruža energiju, dok doskok treba da je negde ušuškan, i odmah zatim spreman za novi skok. Sada zamislite tu situaciju u velikim brzinama… za dobre performanse potrebna je i dobra podrška radi zaštite od povreda. Upravo se oko ovih efekata vrti cela priča brenda On koji primenjuje poslednju reč tehnologije u dizajniranju i izradi patika za trčanje.

Na fotografiji koja sledi nalaze se muške On Cloudmonster patike za trčanje koje su najpopularnije patike za trčanje ove sezone - sa razlogom.

Trčanje dobija drugu dimenziju kada svaki korak možete porediti sa hodanjem, odnosno trčanjem, po oblacima. Ovde nastaje osećaj lakoće i ispunjenosti. Cloudmonster je model patika koji ima najveći broj oblačića na koje se možete osloniti. 

Rezultat koji se postiže uz pomoć Cloudmonster patika su izuzetno meki doskoci i maksimalni odskoci, za povrat energije koji niste videli do sada. Nabacite svoje omiljene sluške, pojačajte zvuk do kraja i oslobodite svoju energiju.
 

On Cloudmonster za najudobnije trčanje do sada


Veliki broj oblačića koji su potpora svakom koraku su senzacija koja dovodi do najboljih dostignuća. Đon ima odvažan oblik klackalice, a osećaj dok ih nosite čini trčanje prilično neodoljivim. Unutrašnji gazišni prostor je mek na dodir, baš kao i gornji deo. Sve ovo zajedno dovodi do udobnosti na način koji do sada niste iskusili. Jeste li spremni da oslobodite svoju energiju na stazi?


Isečak sa on-running.com

Očigleno je da je Cloudmonster drugačiji od ostalih. Patike su dizajnirane da pruže vrhunsko CloudTec iskustvo, samim tim vas pokreću napred, korak za korakom. CloudMonster su savršene patike za podsticanje bilo kakvog trčanja - od lakog do oni velilih napora. 

Švajcarki sir, sat i patike


Izvor: on-running.com

Švajcarski sir, švajcarski sat i od sada švajcarske patike - ova mala država je sinonim za kvalitet, ukus, tačnost i od sada brzinu! Svojim interesantnim nazivom, novi švajcarski brend On asocira na aktivnost, uključenost i akciju. Nastao je iz združene vizije tri prijatelja, koji su kao na sto stavili svoje iskustvo i znanje. On patike se mogu nositi na trkačkim stazama, ali i svakog dana, posebno ako vam se dopada njihov svemirski dizajn. 

Ozbiljne performanse. Trčanje po oblacima. Oslobađanje energije na način za koji niste ni znali da je moguće. On Cloudmonster patike za trčanje.
 

podeli