Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Udobne ženske patike: Skechers Ultra Flex 3.0 brill

patike, udobnost
08. 05. 2023.


Proleće i leto su povod za duge šetnje, pa bi vam u tom slučaju odgovarale udobne patike kao što su Skechers Ultra Flex 3.0 brill. Ove sjajne patike vam nude rešenje kada ne želite da osetite teret obuće na sebi tokom hodanja ili druge aktivnosti. Stariji nam uvek govore da su udobna obuća i udoban dušek dve najvažnije stvari u životu - tako da bi oni zasigurno odobrili nove Skechers patike. Najbolja stvar od svega je što ih možete obuti bez dodirivanja i saginjanja!

Skechers Ultra Flex Brill je tehnologija koja se koristi u proizvodnji patika Skechers Ultra Flex kolekcije. Ova tehnologija kombinuje inovativnu konstrukciju đona, mekanu memorijsku penu i fleksibilni gornji deo, kako bi se postigla vrhunska udobnost i podrška stopalima. Ako tehnologija već napreduje, zašto istu ne bi iskoristili upravo i za zdrav i lagan korak?

Izvor: skechers.com

Đon patika je napravljen od lagane gume koja omogućava odlično prianjanje na različitim površinama i fleksibilnost za prirodan pokret stopala. Mekana memorijska pena koristi se u ulošku patika kako bi se osigurala dodatna udobnost i podrška stopalima. Ova pena pruža visoki nivo udobnosti, jer se prilagođava obliku vašeg stopala i ublažava pritisak na određenim delovima stopala.

Gornji deo patika je izrađen od mrežastog materijala koji omogućava protok vazduha i smanjuje znojenje stopala. Ovaj materijal se takođe rasteže i prilagođava obliku stopala, što omogućava prirodni pokret i udobnost tokom dužeg vremenskog perioda. Pored toga, mrežasti materijal gornjišta podseća na tekstil, te ove patike, iako su sportskog duga, lako se mogu uklopiti i uz prolećne džempere, mantile ili druge odevne predmete. Pri proizvodnji, Skechers zaista vodi računa kako o performansama tako i o stilu, jer dobar look je ipak postao imperativ današnjice.
 

Patike koje se obuvaju u hodu


Najbolja stvar kod novih Skechers patika je ta što se mogu obuvati u hodu - odnosno bez saginjanja i bez dodirivanja obuće! Sigurno vam ne bi bilo prvi put da se obuvate na brzinu, u hodu i samo zagazite u patike… Upravo su nove Skechers Ultra Flex 3.0 Brill patike napravljene za takvu upotrebu. Ove patike se neće izlomiti, nećete im oštetiti petu niti ćete izgubiti njihovu lepu formu obuvanjem u hodu. One imaju pertle, ali jednom kad ih namestite, možete se obuvati bez saginjanja i bez bojazni da ćete ih oštetiti. Konačno su stigle patike koje su dizajnirane tako da nema više saginjanja i koje rade za vas, u vašu korist. 

U skladu sa vašim stilom, možete birati crne patike i bele patike. Ove jednostavne boje čine patike komotnim za kombinovanjem uz različite odevne komade za svaki dan. Nezahtevne patike koje služe vama postaće omiljene patike za svaki dan. 

Skechers je sinonim za udobnost


Izvor: skechers.com

Skechers je postao popularan brend zahvaljujući svom inovativnom i kreativnom pristupu dizajnu obuće i stalnom usavršavanju tehnologije proizvodnje. Kada je brend osnovan 1992. godine, fokusirao se na udobne cipele za atletiku i fitnes, ali ubrzo su proširili svoju ponudu na druge vrste cipela, uključujući i casual obuću. Skechers je takođe razvio nekoliko tehnologija koje su se pokazale popularnim među kupcima, a danas će fokus biti na ultra flex 3.0 brill tehnologiji.

Pročitajte i zašto je Skechers dete koje ne miruje.

Ultra Flex Brill tehnologija je predstavljena u Skechers obući u 2018. godini. Skechers je kontinuirano radio na razvoju novih tehnologija za poboljšanje udobnosti i performansi svojih proizvoda, a Ultra Flex Brill je jedna od najnovijih i najinovativnijih tehnologija koju su predstavili. 

Kada se sve to kombinuje, Skechers Ultra Flex Brill tehnologija omogućava vrhunsku udobnost i podršku stopalima, dok istovremeno omogućava prirodan pokret. Ova tehnologija je posebno korisna za ljude koji provode puno vremena na nogama ili se bave fizičkim aktivnostima, kao i za one koji traže udobnu i kvalitetnu obuću.

Javite nam utiske kada se oduševite :)
 

podeli