Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


torbe, brend

Tommy Hilfiger, Guess i Replay ženske torbe

28. 02. 2023.

Tommy Hilfiger, Guess i Replay su samo neki od popularnih modnih brendova današnjice. Neminovno je da gde god da se pojavite videćete da neko već ima torbu od ovih brendova. Iako ne treba da se upoređujete sa drugima, ovo je samo dokaz da je tržište potvrdilo kvalitet, stil i funkcionalnosti ovih torbi. Tommy Hilfiger, Guess i Replay torbe su najpre funkcionalne, a onda i moderne. 
 

Tommy Hilfiger ženska torba


Tommy Hilfiger je jedan od vodećih svetskih brendova sa američkim korenima. Klasični američki stil, jednostavnost i moda koja opstaje su potpis brenda Tommy Hilfiger. Način kojim uvek možete prepoznati ove komade torbe jesu boje brenda. Omiljena, i gotovo jedinstvena, tamnoplava boja, sa specifičnim tonom crvene boje, zaokružene belim okvirom. To su tri boje brenda koje stoje jedno uz drugo tako da vam ne mogu promaći. Iako jasan znak, on je najčešće diskretan i ne upada u oči. Materijali od kojih Tommy Hilfiger pravi odeću, obuću i aksesoare su deo održivog sistema, a jedna od najčešće korišćenih materijala je pamuk - i to organski. 
Ukoliko vam je bitno zdravlje i sa kakvim materijalima dolazi u dodir vaša koža i koža vaših najmilijih i najmlađih, Tommy Hilfiger i organski pamuk su pravi izbor za vas.

Na fotografiji iznad se nalazi jednostavna Tommy Hilfiger Timeless ženska torba koja se može nositi svakog dana ili u posebnim prilikama. Suptilan ali ujedno i upadljiv lanac joj daje dozu elegancije, dok njena veličina i svedenost dozvoljava korišćenje za svakodnevne prilike. Jedinstvena je upravo po tome što je mala i što se nosi unakrsno, preko ramena. U nju staju telefon, novac i ključevi. 

Ženska Guess torba


Još jedan američki brend koji je postao nenormalno popularan kod nas je Guess. Njihova popularnost je počela u Americi devedesetih godina i brend je pronašao svoje mesto u pop kulturi. Vremene rađanja raznih kultura i podkultura je bilo i vreme rađanja brenda Guess. Njihov zajednički rast je definisao brend u stilu seksipila, elegancije i laganog stila života, a više o tome smo pisali u tekstu Devedesete su uticale na Guess.

Na fotografiji iznad se nalazi crna ženska torba Guess Abey u tote stilu. Jednostavna je i može se nositi svakog dana. Njena crna osnova je oplemenjena zlatnim detaljima, kao što su potpis brenda sa prednje strane i zlatni privezak na jednoj ručki. Nosi se u rukama, pomoću dve ručke, a može i preko ramena pomoću kaiša. Ova crna ženska torba je dovoljno jednostavna da se može nositi uz različite odevne kombinacije i u različitim prilikama. Svaka moderna dama treba da poseduje jednu crnu Guess torbu.

Ženska Replay torba


Ne američki, već italijanski brend Replay je osnovan krajem sedamdesetih, što znači da je stasao devedesetih, baš kada i Guess. Komad odeće kojim su se proslavili i koji su za dve godine prodali u rekordnom broju od million primeraka su postale njihov zaštiti znak. Svi su znali za Replay farmeke. Ovako stečena popularnost se nastavila i asortiman brenda se proširio. Danas, u N Fashion internet prodavnici možete pronaći Replay odeću, obuću i aksesoare, a ovog puta smo odlučiti da stavimo naglasak na Replay torbe.

Na fotografiji iznad se nalazi bež-braon ženska Replay torba. Posle osnovne crne torbe, nastavite da gradite svoj garderober nežnim tonovima braon boje. U ovaj slučaj se idelano uklapa ženska Replay torba koja je dovoljno velika da u nju stane i više od osnovnih stvari kao što su ključ, telefon, novac i punjač za telefon. Braon-bež torba otvara vaš stil nežnim tonom.

Koja je vaša omiljena torba? Stilizujte je, fotkajte se i označite nas na instagramu!

U N Fashion online prodavnici lako možete pronaći sve must have brendove današnjice i uživati u odličnom procesu kupovine. U N Fashion online shopu mi brinemo da ponuda zadovolji potrebe klijenata sa istančanim modnim ukusom. Na vama je da birate i napravite porudžbenicu i vaš omiljeni modni komad će biti na vašoj adresi u roku od nekoliko dana. 
 

Podelite