Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


brend, moda, devedesete

Devedesete su uticale na Guess

02. 11. 2021.

Trendovi, moda, obuća, odeća - sve su to pojmovi koji se mogu naći u istoj rečenici sa brendom Guess. Izgledaćete vrhunski svakog dana, kako običnog, tako i posebnog. 

Dobar utisak i zanosna pojava su sigurni efekti kada se udružite sa ovim američkim brendom. Imaju prepoznatljiv znak obrnutog trougla i u njemu znak pitanja. Samo ime Guess znači pogodi - otvara se pitanje i na vama je da dovršite odgovor. 

Devedesete su donele novu eru stila koja je redefinisala pop kulturu. Bila je to decenija VHS kaseta, grunge muzike i serije Sex and the City. Devedesete imaju posebno mesto u srcu milenijalaca i bude sećanja na ples uz MTV muziku u dnevnim sobama. U to vreme su milenijalci snimali svoje karaoke na kasetama, pa ih preslušavali i pravili zabavu od toga. O, kako je bilo dobro pevati Spice Girls - Wannabe, a eto, ta pesma je sada audio u trendingu na TikTok-u.

Nešto iz devedesetih je definitivno išlo po loju kada je u pitanju modni svet i muzika

Guess je luksuzni brend, ali nije preterano skup, već je ponuda takva da se razlikuje od standardne. Znamo da će milenijalke pre nositi Guess nego pripadnice generacije Z, s obzirom na to da je Guess izbor devojaka koje trenutno imaju između 25 i 38 godina.
 

Guess patike koje možeš nositi i leti i zimi


Crne i bele patike su must have, jer idu uz sve. Posebno ove patike sa fotografija zato što su namenjene za aktivan, dug dan. Ženske patike Guess Joehle Active Lady su bele boje i imaju đon koji je gotovo iste veličine kao unutrašnjost. Zlatni pečati brenda na crnoj površini dodatno oplemenjuju ove must have Guess patike. Ove patike su plitkog profila i definitivno su namenjene za svaki dan, baš kao i crne ženske patike Guess Joehle Active. Slične su kao prvi model, ali imaju roze i bele detalje, kao i đon koji je takođe gotovo iste veličine kao unutrašnjost.

Guess ženske haljine i Guess ženske cipele


Za posao, za večernji izlazak ili svečanost, odaberite Guess ženske haljine i Guess ženske cipele. Kvalitet izrade, elegancija, udobnost i kombinacija boja su na vašoj strani. Na fotografijama se nalaze ženska haljina Guess Jeans Alexandra Dress i ženske cipele iz nove kolekcije Guess Dafne 11

Ukoliko ste privrženije osnovnoj odeći sa dodacima koji dopunjavaju ceo izgled, odaberite belu žensku Guess košulju sa roze torbom Cessily Convertible XBody.

Guess je načeo tek petu deceniju


Guess nema veliku istoriju poput nekih drugih brendova, osnovan je 1981. godine. Braća koja su osnovala brend su prepoznala devedesete kao savršeno mesto za učestvovanje u pop kulturi. 

Američki brend je ubrzo osvojio svetsko tržište i proširio svoj asortiman. Verovatno da osnivači brenda nisu mogli da zamisle da će se o njima pisati i 40 godina kasnije. 

Nije lako da se jedan brend razvija i ostane relevantan tokom godina. Svi imaju uspone i padove, ali nekako, Guess je uspevao da napravi modne proizvode koji će se tražiti. Doza seksipila, elegancije i laganog stila života bez su utkani u svaku kolekciju.

Podelite