Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


brend, pamuk

Tommy Hilfiger koristi organski pamuk

01. 03. 2022.

Ukoliko se pitate koja je razlika organskog i običnog pamuka - odgovor je u načinu proizvodnje. Prilikom gajenja organskog pamuka zabranjuje se upotreba toksičnih hemikalija i pesticida. Samim tim je organski pamuk bolji od običnog za sve nas na planeti. Organski pamuk ima bolji dugoročni uticaj. 

Verujemo da volite Zemlju, a da li slavite Dan planete Zemlje? Tommy Hilfiger je upravo ovaj dan proslavio obavezujući se na proizvodnju odevnih predmeta koji su ekološki prihvatljiviji. Baš te 2020. godine, brend je izbacio denim kolekciju od 100% recikliranog teksasa. To je donelo uštede u trošenju vode i energije. Čak i konac koji se koristio za šivenje potekao je od recikliranih plastičnih boca. To se dogodilo pre dve godine, a danas u N Fashion ponudi upravo možete pronaći modele koji su posledica iste one odluke.

Tommy Hilfiger je jedan od vodećih svetskih brendova životnog stila i međunarodno je priznat po tome što slavi suštinu klasičnog američkog stila, sa elegantnim dizajnom. U Tommy Hilfiger kompaniji su posvećeni pravljenju mode koja ne troši ništa i pozdravlja sve. Kao takav, brend ograničava svoj udeo u korišćenju uglja i vode, i gde su svi materijali deo održivog sistema.
 

Organski pamuk - denim style

 
Ukoliko se i dalje pitate kako se nose teksas košulje, upravo ćemo vam dati nekoliko saveta. Iz nekog razloga, mnogi misle da je teksas košulje teško kombinovati. Možda se to misli zato što su farmerke prva stvar za koju se uhvatimo da kombinujemo košulju. To je u sasvim u redu, ukoliko pogodite nijanse i kontraste. Tommy Hilfiger mušku košulju od organskog pamuka sa fotografije uparite sa braon pantalonama u smart casual stilu, a dodatno stavite sat i kaiš i vaš look je spreman. Sa ovim izborom nema greške.

Sa druge strane, devojke mogu da ukombinuju žensku teksas suknju Tommy Hilfiger od organskog pamuka sa prolećnom majicom ili bluzom. Preko nabacite kožnu jaknu i spremne ste za nove prolećne avanture. Na ovu suknju će se najbolje uklopiti prolećne patike, ali ukoliko se razumete u modu - uspešno ćete suknju uklopiti i sa štiklama

Ostale Tommy Hilfiger komade u N Fashion internet prodavnici pronađi ovde.

Zašto volimo pamuk?


Volimo pamuk zato što retko izaziva alergijske reakcije tokom nošenja pamučne odeće. Pamuk se ne lepi uz telo i to je prirodni materijal. Pamuk je lagana, prozračna tkanina i nalazi se u različitoj garderobi, od majica do farmerki. Od posla do igre, sportske do večernje odeće, pamuk je prisutan. Pamuk ima prednost nad poliesterom i sintetikom, jer je potpuno prirodan proizvod - a to znači da je biorazgradiv. 

Dodatno, ukoliko vam smeta ćebanje materijala, ne brinite - pamuk se ne ćeba. Ćebanje nije strašna stvar, to su u suštini kuglice zamršenih vlakana koje iskaču na odeći kada se ona trlja o samu sebe ili drugi materijal. Nažalost, mnogi to ne vole, tako da ukoliko i vi želite da vaša odeća ostane glatka, birajte pamuk. Napomena: pamuk se isto može ućebati, ali kuglice nestaju tokom pranja. 

Birajte organski pamuk nad običnim, jer je njegova proizvodnja zdravija i čuva našu okolinu. 
 

Podelite