Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Odevna kombinacija za doček 2020.

NOVA GODINA, DOČEK, ŠTA OBUĆI
12. 12. 2019.

Nova godina je vreme kada sumiramo uspehe i utiske protekle godine, a u isto vreme predstavlja dobar povod za slavlje i veselje. Bez obzira gde se odlučili da provedete "najluđu noć", veliko je pitanje šta obući za tu priliku. Modni trendovi se neprestano menjaju, ali sa nekoliko odevnih kombinacija nikada nećete pogrešiti.
 

Njena odevna kombinacija za Novu godinu 2020.


Za žene, skoro već tradicionalno, najpopularniji komad odeće za doček jeste haljina. Bilo da je kratka haljina, duga haljina, haljina sa dekolteom ili ne, haljina jeste jedan od pravih odevnih izbora za Novu godinu 2020. U haljini bi trebalo da izgledate odlično i da se osećate dobro. Veliki broj novogodišnjih haljina ove sezone je nešto kraće dužine. Novogodišnje komade odlikuju svetlucavi materijali izrade, čipka i šljokice. Za nečiji ukus ovo može biti previše, ali doček Nove godine jeste prilika koja dozvoljava visok sjaj, raskoš i glamur.

Pored raskošnih toaleta, veliki broj pripadnica lepšeg pola sve češće bira neku svedeniju odevnu kombinaciju koja se može koristiti i za druge prilike osim za proslavu Nove godine. Neizostavni modni elementi poput kožnih pantalona, kratkih topova i romantičnih providnih košulja postali su imperativ casual stila. Ni retro elementi poput puff rukava, plise suknji ili dubokih farmerki ne moraju biti izostavljeni, ukoliko ste pristalica istih. I ako se odlučite za svedeniju varijantu outfit-a, obućom lako možete upotpuniti vašu odevnu varijantu. Nekoliko dobrih primera modnih rešenja pogledajte ovde.

Modni aksesoari poput ženskih torbi nikako ne smeju biti zapostavljeni. Uz haljine se najčešće biraju tašne manjih dimenzija svečanog dizajna. Uz svedenije odevne kombinacije možete kombinovati ženske tašne srednjih i većih dimenzija u zavisnosti od vašeg ukusa.
 

Njegova odevna kombinacija za Novu godinu 2020.


Kako ženski, tako i muški deo populacije ima problema pri izboru odeće za Novu godinu. Iako oni mnogo lakše dolaze do rešenja, preporuka za ovu Novu godinu jeste elegantno odelo ili casual varijanta sa muškim farmericama, blejzerom ili elegantnim prslukom. Ni muški deo populacije ne bi trebalo da zaboravi modne aksesoare, pa možda da svoju odevnu kombinaciju upotpuni nekim retro elementom poput tregera, kačketa ili modernog ručnog sata.

I za kraj, ne zaboravite da vašu novogodišnju odevnu kombinaciju prilagodite mestu proslave. Ukoliko je u pitanju svečani restoran ili izlazak, priuštite sebi malo glamura. Ukoliko ćete putovati ili posetiti trg, obucite se toplo i sitnim modnim detaljima istaknite najbolje.

Srećnu i uspešnu Novu godinu 2020. želi vam vaš N Sport!

podeli