Brisanje proizvoda iz korpe

Da li ste sigurni da želite da uklonite ovaj proizvod iz korpe?


Otkaži porudžbinu

Da li ste sigurni da želite da otkažete porudžbinu?


Savršene cipele za Novu godinu 2020.

NOVA GODINA, ŠTIKLE, POTPETICE
06. 12. 2019.

Iako često znaju biti neudobne, cipele na potpeticu imaju veze sa osećajem moći, sa statusom, lepotom i seksom. Potpetice se nose kako bi žene izgledale više, kako bi bile elegantnije i seksepilnije. Ako ste i vi žena koja ne može da odoli lepom paru potpetica na sniženju, a često obradujete sebe i nekim skupljim i ekstravagantnim parom potpetica, kupovina vaših novih miljenica za Novu godinu 2020. predstavlja sigurno nešto posebno. Potpetice i cipele jesu i uvek će biti važan deo vašeg prazničnog raspoloženja!
 

Preporuke cipela za Novu godinu 2020.


Bez obzira da li volite ravne cipele ili cipele sa štiklom, praznično raspoloženje treba da bude ispraćeno pravim komadom obuće za ovo doba godine. Metalik boja je svakako zapažena i izgleda odlično čak i na ravnim cipelama i čizmama.

U toku novogodišnje noći dozvoljeno je sve. Tada je prilika da nosite nešto što će fascinirati, očarati i što će vas učiniti drugačijom. Vrtoglavo visoke potpetice, masivan đon, neobične boje, sve je to u trendu i dozvoljeno tokom praznične euforije.

Ukoliko se pak odlučite za animal print, ni tada nećete pogrešiti. Animal print možete da volite ili da nikako ne volite, ne postoje podeljene emocije. No, složićete se da privlači pažnju.

Jednostavniji modeli cipela takođe mogu upotpuniti svečanu odevnu kombinaciju, posebno ako imaju masivniju potpeticu, ako su izrađeni od kože ili ako su zanimljive boje. Ukoliko ste pristalica cirkona na cipelama, ni tada ne možete pogrešiti. Cirkoni predstavljaju sjajan modni dodatak koji čak i najobičnijim i svedenim cipelama i čizmama daju elegantan i prefinjen izgled. Ne zaboravite da uz ovakvu obuću nosite svedenije odevne kombinacije.

Odaberite moderne modele cipela za proslavu Nove godine i iskoristite postojeće popuste na novu kolekciju cipela i potpetica. Štikle su tu kako bi vas učinile lepšom, a na vama je da ih nosite i da uživate.

podeli